Yanılgılar konusunda tedbirli olmalısınız

Bugün duyguların açığa çıkardığı düşünceler, son derece ilginç fikirlerin ortaya çıkmasına neden olacak.

Yanılgılar konusunda tedbirli olmak gereken bir gün... İlaç kullanımı ve zehirlenmelere karşı önlem almak gerekiyor. Meydana gelen olaylar hayal gücünü uyandıracak, ancak kuruntular ve yanılgılara neden olabilir. Bu nedenle ortaya atılan iddialar ve açığa çıkan durumlar karşısında hemen karar vermemek gerek. Yanlış anlamalar sonucu ortaya çıkan olaylar önemli değişikliklere neden olabilir.

Şubat ayında neler olacak

Bugünden itibaren her ayın son pazartesi günü, gelecek ayın incelemesini yapmaya karar verdim. Böylece yeni bir ayın başlangıcında bütün ay hakkında genel bir fikriniz olabileceği gibi, ay içindeki önemli günleri önceden bilerek pratik hayatınızı kolaylaştırabileceğinizi düşünüyorum.

Şubat ayının en önemli konusu iletişim sektöründe meydana gelen yenilikler. Özellikle yaratıcı zekanın ürünlerinin sergileneceği ve teknolojide şaşırtıcı buluşların açığa çıkacağı bir dönem. Aynı zamanda bilinçaltı çalışmaların yapılacağını işaret eden gökyüzünün konumu, madde ötesini maddeye dönüştürecek yöntemlerin geliştirileceğini işaret ediyor. Aynı zamanda uzay ve yıldızlar arası seyahatlere yönelik çalışmalar dikkat çekici boyutlara ulaşabilir.

Genel olarak hem şans, hem de şanssızlık olarak değerlendirilebilecek durumların ortaya çıkacağı Şubat döneminde kadınların, duyguları, ilişkileri ve istekleri önem kazanacak.

3 Şubat’ta geri giden Venüs, 16 derece Oğlak Burcunda duruyor ve Şubat ortasına kadar çok yavaş ilerlediği için ilişkiler, finans, duygular ve sorgulanan olayların zorlayıcı etkisi 18 Şubat’tan itibaren azalmaya başlıyor. Böylece yavaş ilerleyen çalışmalar da ay sonuna doğru hız kazanacak. Fakat bu devre içinde derinleşen duyguların açığa çıkardığı karamsar halin dağılacağını ve bu sırada istekler değişmiş olsa bile daha kararlı bir tavrın açığa çıkacağını söyleyebilirim. Aynı zamanda finans konularına yönelik çalışmalar da hız kazanacak.

Özellikle Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi Burçlarının ikinci on günlük devresinde doğanların etkilendiği bu dönemde ayrıca Boğa, Başak, Akrep ve Balık Burçlarının ikinci on günlük devresinde doğanlar etkileniyorlar.

10 Şubat günü Merkür Burç değiştirecek ve Kova’dan çıkıp Balık Burcunda dolaşmaya başlayacak. Vakıf çalışmaları, hayır kurumları ve benzeri faaliyetlerin hareketleneceğini işaret eden bu konum aynı zamanda düşüncelerin derinleşeceğini de gösteriyor.

Özellikle 13-17 Şubat günleri arasında son derece ilginç gelişmeler ortaya çıkabilir. Uzay ve teknolojide çığır açabilecek yenilikler yapılabilir. Ayrıca aniden gelişen olaylar ve şaşırtıcı durumlar beklenmedik değişikliklerin ortaya çıkmasına neden olabilir.

18 Şubat günü Mars burç değiştiriyor ve İkizler burcuna giriyor. Böylece son derece hareketli bir dönem başlamış oluyor. Özellikle eğitim ve çeşitli organizasyonlarla ilgili çalışmaların son derece hareketli olacağı bu devre içinde öğrenmek istediğiniz konulara yönelik bilgilere çok hızlı ulaşılabilir.
Yazarın Tüm Yazıları