Yabancılarla çalışırken tedbirli davranın

Yabancılarla ortak çalışmalar yaparken tedbirli davranmak gerekiyor.

Özellikle güçlerin sınanması, tarafları zor durumda bırakabilir. Bugün meydana gelen olaylar hayal gücünü harekete geçirecek. Yakın akrabalar, kardeşler ve çocuklarla ilgili duyguların yoğunlaşmasına neden olabilecek durumlar ortaya çıkabilir ve düşünce biçimini değiştirebilir. Aynı zamanda ortaya çıkan bazı değişiklikler ise olumlu gelişmelerin meydana gelmesine neden olacak.

Satürn’den korkulur mu

Gelen mektuplardan biri çok ilginç... Astrolojiye meraklı olduğunu belirten Belgin, İzmir’den yazıyor ve bir Aslan olarak Satürn’den çok korktuğunu, okudukları yüzünden çok etkilendiğini söylüyor. Satürn gerçekten o derece korkulacak bir etkiye mi sahip diye soruyor.

Aslında işin korku kısmı bir yorum olmakla birlikte, elbette Satürn’den korkulur. Çünkü değiştirici etkisi öylesine kuvvetli ve görünür bir baskı oluşturur ki, bu da kişiyi korkutur.

Satürn, uğraşıp didinip kurduğunuz düzenin ve alıştığınız tarzın değişme zamanı geldiğini işaret eder. Buna karşılık kişi, alışkanlıklarını değiştirmek istemez. Bu şimdiye kadar yaptıklarımızı yıkmak demektir. Kimse o güne kadar uğraşıp yapmış olduğu bir eseri ortadan kaldırmak istemez. Çünkü hem maddi, hem de manevi açıdan böyle bir değişiklik kişiyi zorlayacaktır. Fakat Satürn geçişlerinde böylesine büyük değişikliklerin meydana gelebilmesi tamamen kişiye bağlıdır.

Hayatınızda değiştirmek istediğiniz halde bir türlü yapamadığınız ne varsa, Satürn geçişleri sırasında yaparsınız. Ayrılmak istediğiniz halde bir türlü ayrılamadığınız eşinizi veya işinizi bırakırsınız. Yaşamak istemediğiniz evi veya kenti terk edersiniz. Ve sadece gerçekten istemediğiniz halde sürdürdüğünüz ne varsa bütün bunlardan kurtulursunuz.

Kurtulma eylemi sırasında yaşanabilecek muhtemel durumlar yüzünden bir türlü harekete geçmeye cesaret edemezsiniz ve sıkıntıya katlanırsınız. Sonra da buna alışırsınız. Satürn sizi işte bu tür alışkanlıklardan kurtarır. Üstelik bütün bunların sonucunda aşama yapmış olursunuz ve yaşantınızda yeni bir zaman başlar.
Yazarın Tüm Yazıları