Sulak ve çıplak durum yine klip álemine sirayet etti

Temmuzun ortasını idrak etmiş bulunuyoruz. Yani bildiğiniz gibi: ‘Et sezonu’ resmen açıldı. Gözümüzün değdiği her yerde, bikinilerini çekiştiren bir takım kadınlar görüyoruz, fena hálde gıyk geldiği için kusmak, pardon, affedersiniz, istifra etmek istiyoruz.

Çağla Şikel köprü pozisyonunda dikilip, poposuna sıkışan bikinisinin altını düzeltti.

Verda Penso, Bodrum’un en seksi bikinili kadını olabilmek için yaratıcılığını kullanıp bikinisinin altına elceğizleriyle pullar dikti.

Bodrum’un taze güneşi ve efsanesi Çağla Şikel plajda muhteşem vücudunu sergilerken cep telefonunu elinden bırakmadı.

Duygu Ulaş, elindeki hortumla kendini yıkadı ve beyaz bikinisiyle, özel yatında Serdar Bilgili’ye poz verdi.

SMS güneşi Çağla Şikel, hoppidi hoppidi balıklama atladı.

Sergen’in sevgilisi Aslı Bilmemkim de bikinisinin altını ip şeklinde poposuna kıstırıp minikini háline getiren ‘ünlüler kervanına katıldı.’

Meşaj güneşi Çağla Şikel, muhteşem vücudunu sergilerken, basına dilini çıkardı.

İbrahim Kutluay ile güneşe -muhtemelen Bodrum Güneşi Çağla Şikel’e de- alerjisi olan fakat beyaz teniyle de pek seksi görünen Demet Şener, Bodrum’da düşman çatlattı.

Ne zaman batacağı merak ve hevesle beklenen güneşler güneşi Çağla Şikel, seksi seksi duş alırken, sakız şaklattı.

Pınar Altuğ, duş alırken pörtlemiş olduğu müşahede edilen göbeğiyle zihinlerde (Kimin meraklı turşucu zihniyse artık o?) acaba hamile mi sorusu uyandırdı ama olsun, yine de çok seksiydi ve kayınvalide namzetinin sırtını yağladı.

Batsa da gitsek güneşi Çağla Şikel, amuda kalkarken cep telefonunu denize düşürdü ama hiç iplemedi ve ‘Söz konusu cep telefonuysa yedeksiz çıkmam abi’ dedi.

Tuğçe Kazaz, tangasının kenarını düzeltirken, Mithat Can ile çok iyi arkadaş olduklarını yineledi.

Batasıca güneş Çağla Şikel, bu sefer de bikinisinin üst parçasını düzeltti ve bir yandan yedek telefonuyla mesaj çekerken bir yandan da dondurma yaladı.

Böööğğğ! Yeteeeeeer be abi!

Hayır, işin kötüsü, daha temmuzun ortasındayız. Bunun ikinci yarısı var, ağustosu var, hatta bir kısım eylülü var. Mideyi yıkatmadan sonbahara nasıl çıkacağız?

Üstelik bu sulak ve çıplak durum, her yaz olduğu üzere, yine klip álemine de sirayet etti. Kanallar, plaj ortamlarında şarkı söyleyen sevişgen şarkıcıdan geçilmiyor.

Eee, tam bu noktada ne oluyor? Zavallı gözlerimiz, direkt Petek Dinçöz’ü arıyor ve aramaya gerek bile kalmıyor.

Zira daha önce de defaten belirttiğimiz üzre, sulak yer ve çıplaklık ve seksapel dediniz mi álem, en sulu ve çıplak sitaremiz olan Petek Dinçöz’den soruluyor.

Başlıbaşına bir şaka olan Şaka Gibi bir yana, Dinçöz’ün Aşk Yazı diye bir şarkısı var ki, ooooy oy, anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalıyor.

İlham kaynağı sorulduğunda; ‘İşte şu gördüğünüz Boğaz. Bu deniz öküze bile ilham verir’ diyen veciz insan Serdar Ortaç gibi, Dinçöz de iki avuç su görmeyegörsün... Bünyeye öyle bir ilham geliyor ki tutabilene aşkolsun, 2400 volt elektrik yemiş gibi titremeye başlıyor.

Hayır yani, Allah muhafaza rezonanstan beyin sarsıntısı geçirirse diye korkuyoruz. Hani zaten et yemiyor diye zihni hafiften hasarlı biliyorsunuz, bir de sarsıntı geçirirse, var ya, toplum üzerindeki etkisi 8 şiddetinde depremden beter olur vallaha.

Klipten bahsedeyim diyeceğim ama ne anlatılabilir ki? Bildiğiniz klişe:

Tabii ki bir plaj (Kilyos-Solar Beach), zıplayıp hoplayan bir takım kumsal kıvırtkanları ve en önde bittabii artık hakikaten bakılabilemez, tahammül edilemez Petek Dinçöz.

Buna bir fark denilebilirse, bu sefer koreografi niyetine Dinçöz’ün; ‘Bu aşk bu yaza damgasını vuracak’ derken, damga vuruyor gibi yaptığını söyleyelim. Ve titreklik ve şuh bakış konusunda artık kendini aştığını ekleyelim.

Gerisi işte, vücuduyla omurgasız bir yaratığı, surat ifadesiyle aç bir panteri andıran málûm Petek Dinçöz.

İşin en hazin yanı şu ki, kendileri bir de habire yok Türkan Şoray imajı, yok bu sefer de Filiz Akın imajı filan, nafile bir imaj çalışması içindeler. İnsan gülsün mü ağlasın mı bilemiyor.

Birisi Dinçöz’ü kenara çeksin ve ‘Bak güzelim’ desin istiyoruz: ‘O imajlar sana pek uymaz, fazla kıpraşıyorsun, üzerinden akar. Sen iyisi mi Zerrin Egeliler üzerine çalış, belllllki o tutar...’
Yazarın Tüm Yazıları