Skandallar karışıklık yaratabilir

Sürprizler etkileyici olabilir. Şimdiye kadar önemsenmeyen konular önem kazanırken, bazı ayrıntılar dikkat çekici olacak.

Skandallar karışıklık yaratabilir. Teknolojide ilginç gelişmeler meydana gelirken, iletişim araçlarıyla ilgili beklenmedik sorunlar çıkabilir. Tartışmalar ve kavgalardan uzak durulabilirse, fırsatları iyi değerlendirmek mümkün olacak. İlişkilerde başarılı olurken iletişim alanında sorunlar yaşanabilir.

Mektuplar

RUMUZ: Karanlık Ay

"Doğduğum zaman Ay’ın karanlık olduğu bir günmüş. Acaba yaşadığım sorunlar bundan mı kaynaklanıyor" şeklindeki sorunun cevabı, hayır. Ayın gözükmediği sırada doğanlar genellikle derin duyguları olan, fakat bunu ortaya çıkaramayan kişiler oluyorlar. Tabii Karanlık Ay döneminde Ay’ın etkisi zayıf olur ve kişi atılımda bulunacak gücü toplamakta zorlanır. Bilinçaltının itici gücünün az olduğu karanlık Ay dönemleri sadece Güneş’in kuvvetli etkisi açığa çıkar ve bu da kişinin sadece şuur düzeyinde kalmasına neden olur. Tabii ki, duyguların zayıf olması kişinin harekete geçmesini zorlaştırır. Fakat sizin sözünü ettiğiniz sorunların kaynağı bu değil. Üstelik Karanlık Ay’da doğanların sadece çocukluk dönemleri biraz zor geçebilir. Şu sıralarda önemli bir geçiş döneminde bulunuyorsunuz ve sorun olarak algıladığınız olaylar aslında sizin aşama yapmanız ve değişmeniz için sizi zorluyor. Aile içinde yaşadığınız karışıklıkların çözümlenmesi için sabırlı olmalı ve düşünce biçiminizi değiştirmek için gayret göstermelisiniz. Aslında bu dönem geçici ve siz bu dönemin sonuna yaklaşmış bulunuyorsunuz. Bu nedenle gerginsiniz ve dayanılmaz diye tarif ettiğiniz durumdan sıyrılmak için biraz dışarı çıkmalı ve sorunların kaynağına inmek için çaba göstermelisiniz. Çünkü hiçbir şey göründüğü kadar değildir.

RUMUZ: Sarmaşık

Yükselen Burcunuz Balık. İlginç bir kişiliğiniz olduğunu, kolay değiştiğinizi ama bütün bunlara rağmen aslında kendisiyle barışık ve yaptıklarından memnun birisi olduğunuzu yazmış, fakat şimdi kendinizi tanıyamadığınızı belirtmişsiniz. Ve bunun Pluto etkisi olup olmadığını soruyorsunuz. Ve yanılıyorsunuz. Pluto’nun sizi etkilediği dönem çok gerilerde kalmış. 1998-2000 yılları arasında etkilenmiş ve köklü değişiklikler yapmış olmalısınız. Şimdi sizi zorlayan etkinin kaynağı Uranüs. Ani ve büyük değişiklikler yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Üstelik doğum haritanızda Uranüs’ün kuvvetli etkilerini almış olduğunuz görülüyor. Geriliminizin nedeni bu. Aslında son derece ilginç bir dönemdesiniz. Yaratıcılığınız tetiklenmiş ve dış görünümünüzü değiştirebileceğiniz gibi, farklı aşklar yaşayabilirsiniz. İçsel potansiyeliniz uyanıyor ve şimdiye kadar farkında olmadığınız bambaşka özellikleriniz açığa çıkacak. Tabii siz izin verirseniz. İçinizden yükselen değişim rüzgarlarını kesmeyin ve kendinizi akışa bırakın. Bu sene sürpriz çıkışlar yapabilirsiniz. Biraz cesaret. Şu sıralarda kolay öfkelenebilirsiniz. Tartışma ortamlarından uzak durun ve içinizden yükselen sesi dinleyin.
Yazarın Tüm Yazıları