GeriSeyahat Vedat Milor’un CV’sini inceledim, yarın gelsin başlasın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Vedat Milor’un CV’sini inceledim, yarın gelsin başlasın

Vedat Milor’un CV’sini inceledim, yarın gelsin başlasın

Onu bunu bir kenara bırakın, Milor hâlâ her programda yemek yiyor, esas tehlikenin farkında mısınız

Vedat Milor herhalde yurdum insanının en çok aklını alan adamdır. Allah korusun tabii de yine iyi adamın başına bir şey gelmiyor. Milor’u her ekranda gördüğümde, “Aman arkadaşlar bir tarafınızı kaşıyın, tahtaya vurun” demekten kendi adıma programın ‘tadı damağımda’ kalamıyor mesela.
Geçtiğimiz hafta sosyal medyada Milor’un CV’si masaya yatırıldı, böyle bir değeri eleştirenler utansın denildi, köylü teyzeler sosyal medya canavarları tarafından adeta galeyana getirilmeye çalışıldı ama sonuç değişmedi hâlâ her gün Vedat Milor yemek yiyor arkadaşlar, tehlikenin farkında mısınız?
Bence eleştirmeyi bir kenara bırakalım afiyet olsun diyelim, bir de o 24 liralık şarap her neyse onu hemen üretip satışa sunmasını temenni edelim, ortalama bir fiyattan satılıyor diye Angora içmekten canımız çıktı arkadaş.

KARIN TOKLUĞUNA

* twetimgeldi: Karın tokluğuna çalışırım - Vedat Milor
* musmulafaruk: Şu an Vedat Milor hangi yemek için, “Asıl bunu kuzu etiyle yapacaksın” diyordur acaba?
* ziyaversencan: Kemal Derviş’le dünya bankasında Afrikalı açları nasıl doyurucam diye uğraş, sonra gel, Türkiye’de yemek pornografisi yap! Çok ayıp Vedat Milor.
* semihgumus: Vedat Milor’a göre, sakatat yemek soyluluğun, damak zevkinin sembolüymüş. Vahşi adam!
* zenciforvet: Arkadaşlar lütfen artan yemeklerinizi yere atmayın, Vedat Milor onları özel sosla pişirip yiyor.
* kaliteoman: Vedat Milor: Kayseri’de mantının, Yozgat’ta Arap aşının, Konya’da kuru fasulyenin yanına Merlot Cabernet şarabı isteyen adam.
* Slumdogpoor: Yemek buldun ye, dayak buldun kaç - Vedat Milor
* cemmocoba: Vedat Milor’un CV’sini inceledim, yarın gelsin başlasın.
* MedeniEsaret: Şu dünyada karın tokluğuna çalışıp da mutlu olan tek insan Vedat Milor olsa gerek.
* RobinsonCrusoee: Şap şap şap yemek yiyen Vedat Milor’un ağzına kürekle vurasım geliyor her izlediğimde.
* SelviSky: İştahsız çocuklara Vedat Milor izletilmesini şiddetle tavsiye ediyorum.
* denizkestane: “Vedat Milor: Siz hiç doğru dürüst kapıçino içtiniz mi?” Lanet olsun dostum içemedik. Çok dertliyiz. Hep ağlıyoruz…
* _gokhaneryigit: O değil de Vedat Milor açken izlenmesi yasaklanan programlar listesine alınmalı. Program başlarken bu konuda uyarıcı logolar çıkmalı.
* oKTaYiNCi: Benim anlamadığım Vedat Milor, soyadını evlendikten sonra eşi Linda’dan mı almış acaba? Hayır Milor falan! Bi de adam karın tokluğuna okumuş.
* turgaykalyon: Şu anda Vedat Milor’u bağladım, karşısında portakallı ördek yiyorum.
* Ladyimam: Bence bu ülkenin tek mutlu insanı Vedat Milor. Tek sıkıntısı elle bulanarak yapılan yemekleri, ağzına bulayıp yiyebilmek.
* NewZatAlpEr: Vedat Milor köylü teyzelere İtalya’daki peynirleri, Fransa’daki şarapları vs. anlatıyor. Bir gün oklavayı kafasına yiycek.
* bengiiiiiii: Bence Vedat Milor az pişmiş kuzu etini karısından daha çok seviyo.
* chaplicharlin: Eeeeee Vedat Milor yediğin içtiğin senin olsun neler yaptınız anlat bakalım.
* Laus__Deo: Vedat Milor yiyerek para kazanıyor. Hatta üstüne bir de içiyor. Beğenmezse fırça bile kayıyor. İş diye buna denir!

Pierre ‘Dukan’ı kapatıp gitti

Bir süredir devam eden Dukan ve Karatay diyet savaşları, solcular ve sağcılar arasında dahi bu denli çekişmeli bir sürece sebep olmamıştır herhalde. Benim beynim Karatay’dan yanayken, gözüm Dukan’ın löp löp karbonhidratlarına takılmıyor değildi hani… Görseniz, halim “Beynim suçlu, yüreğim suçlu!” diyen Beren Saat’ten farksızdı.
Gel gör ki Karatay’la flörtümüz ara sıra bazı bazı devam ediyor; cevizin, bademin yanına eklenen şarap keyfi ilişkiye bir nebze limon sıksa da, tam anlamıyla ayrılamayacağımız kesin. Pierre Dukan’ın doktorluk lisansının iptaliyle bu savaştan çekilmesine gelecek olursak kanımca isabetli bir karar olmuş, nitekim gut hiç öyle çekilir dert değil.

İSKENDER PARTİSİ VERELİM

* ege_bamyasi: Dukan diyetini yanlış anlayıp protein diye günde 3 öğün kebap, köfte, lahmacuna abanan Kadriye adlı genç kız (21) gut hastalığına yakalandı.
* Niyans: Dukan diyetini ağa babası Pierre Dukan’ı doktorluktan men etmişler. Şimdi elimizdeki yumurta ve peynirleri yavaşça yere bırakıyoruz.
* volkan_turan: Pierre Dukan’ın artık doktorluk lisansı olmadığına göre bugün iskender partisi verebiliriz.
* unsalunlu: Dukan’ın doktorluk lisansı iptal edilmiş. Şimdi o tuğla gibi kitabını alıp diyet yapan 7 milyon kişi ne hissediyordur; açlık mı kerizlik mi?
* erenowicz: Bir Dukan diyeti şarkısı olarak “Zeytinyağlı yiyemem amaaan......”
* dokuyanemre: Hazır Dukan diyeti de tarih olmak üzereyken müjdeleyeyim; Dokuyan diyetiyle bir ayda 3 kilo. Alır mısınız, verir misiniz bilmem.
* zeynepagca: Milyonları aç bırakan Dukan’ın doktorluk lisansı iptal edilmiş, has olmuş.

False