Türkiye'den yöresel Ramazan lezzetleri
Türkiye'nin dört bir köşesinde ramazan coşkusu yaşanırken, yöresel lezzetler ve birbirinden leziz yemekler iftar sofralarını süslüyor. On bir ayın sultanı ramazanda özenle hazırlanan yemekler sofralara renk katarken hünerli ellerden çıkan çorbalar, yemek ve tatlılara ayrı bir lezzet katıyor.
 ÂÂÂ
Â
Türkiye’nin her yöresine ait geleneksel yemekler ise Ramazan’da büyük bir zevkle yapılıp yeniyor. Bursa’nın iskender kebabı, Erzurum’un ayran aşı çorbası, Samsun’un nokulu, Kars’ın elma dolmasını, Mardin’in Sembusek’ine kadar yöresel yemekleriniz sofralarda yerini alıyor. İşte geleneksel Türk mutfağını oluşturan lezzetler ve tarifleri…