GeriSeyahat Seyfi Dursunoğlu’nun tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Seyfi Dursunoğlu’nun tatil sırları

Seyfi Dursunoğlu’nun tatil sırları

Sanatçı Seyfi Dursunoğlu, hayatını daha çok yurtiçi seyahatleriyle geçirdiğini anlatıyor.

Uçak korkusu yüzünden otomobil ve trenle seyahat etmeyi tercih eden Dursunoğlu, sükûneti, nedeniyle İsviçre’de bulunmak istediğini fakat bu ülkeye gitme fırsatının hiç olmadığını anlatıyor. İşte Dursunoğlu’nun favori mekânları...

RESTORAN

Deniz Yıldızı Restoran,  Çengelköy

“Titiz olduğum için her yeri, her şeyi beğenmiyorum. Aslında restorana gittiğim zaman da mutfağa girmek, görmek istiyorum. Ama buna her zaman izin vermiyorlar tabii... Yine de beğendiğim ve güvenerek yemek yediğim mekânlar var tabii. Deniz Yıldızı bunlardan biri.” Mönüde balık ve mezelerin yanı sıra kahvaltı seçeneği de var. (www.villadenizyildizi.com)

Lacivert Bar&Restaurant, Boğaz

Beğendiğim bir başka restoran. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün hemen altında Anadoluhisarı’nda denize sıfır konumdaki İkiz Yalı’da hizmet veriyor. Mönüde deniz ürünleri ve mezeler bulunuyor. (www.lacivertrestaurant.com)

/images/100/0x0/55ea1c6bf018fbb8f86be6d3

OTELLER

Kempinski Hotel Bristol, Berlin

“İş için Berlin’de bulunduğum sırada Kempinski Hotel’de kalmış ve çok beğenmiştim. O zaman otelin müdürü Trabzonlu bir Türk’tü. Türk olduğunu öğrenince şaşırmıştım.” Gecelik konaklamanın fiyatı 326 TL’den başlıyor. (www.kempinskiberlin.de)

Swissotel Grand Efes, İzmir

“Temiz ve itibarlı bir otel. Ben temizlik hastasıyım. Bu otelin havluları dikkatimi çekmişti. Yumuşacıklardı, çok beğenmiştim. Hangi deterjanı kullandıklarını sordum, ayrılırken bana o deterjandan bir dolu hediye ettiler.”
Gecelik oda fiyatı 244 TL. (www.swissotel.com.tr)

Ataköy Marina Hotel, İstanbul

“Bir dönem bu otelde çalışmalarım oldu ve konakladığım sürece çok rahat ettim. Çalışanlar bana özel ilgi gösterdiler. Ayrıca havuzunu çok beğendim. O zaman adı Holiday Inn’di.” Gecelik fiyatı 177 TL’den başlıyor. (www.atakoymarinahotel.com.tr)

GECE KULÜBÜ

Pınar Müzikhol, Maltepe

Gitmeyi sevdiğim ve beğendiğim gece kulübü-bar pek yok. Zaten şu sıralar geceleri hemen hemen hiç çıkmıyorum. Ama tabii iyi Türk müziği dinlenebilecek yerleri beğeniyorum. Zeki Çetin’in sahibi olduğu Pınar Müzikhol bunlardan biri.
(0216 441 00 00)

False