GeriSeyahat İrlanda Vize Ücreti 2022 - İrlanda Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
İrlanda Vize Ücreti 2022 - İrlanda Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?

İrlanda Vize Ücreti 2022 - İrlanda Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?

İrlanda vize ücreti 2022, Gezi amaçlı veya iş için yurtdışı seyahatleri oldukça fazla olmaktadır. Özellikle yaz aylarında tercih edilen tatil amaçlı birçok ülke bulunmaktadır. Bu ülkelere girişlerde çeşitli şartları ve istenen evraklar sağlandığında kolaylıkla girebilme şansı bulunmaktadır. Pasaport ve belgeler tamamlandığında keyifli zaman geçirmek mümkündür. İrlanda vize ücreti ve masraflarını sizler için derledik.

İrlanda vize ücreti 2022, yurtdışı olan bu ülkeye vize ücretleri olarak tek kişi 60 Euro ve birden fazla girişlerde ise 100 Euro civarlarından vize ücreti talep edilmektedir.

İrlanda Vize Ücreti 2022

Yurtdışı işlerde ve tatil amaçlı gidilen bu ülkelerde çeşitli şartlar sağlandıktan sonra rahat şekilde giriş yapıp gezmek mümkündür. Tek kişilik giriş vize ücretleri kişi başı 60 Euro civarlarında ödenirken çoklu sayılı girişlerde ise bu ücret 100 Euro civarlarında vize ücreti ödenmektedir. Bunun yanı sıra konsolosluğa ödenen artı harç paraları da çıkabilir bu ayrı şekilde tahsil edilmektedir. Ücretleri nakit şekilde İrlanda konsolosluğuna ödemek gerekmektedir. Gerekli evrakları tamamlayıp temin ettikten sonra kısa süre içerisinde vize çıkmış ve girişiniz onaylanmış olacaktır.

İrlanda Vizesi Masrafı Ne Kadar ve Kaç TL?

Genel anlamda İrlanda ülkesine giriş yapmak için pasaport ve vize işlemlerinin hazır olması gerekmektedir. İstenilen belgeleri eksiksiz şekilde tamamlayıp vize ücreti olan 2 bin TL civarındaki ücreti ödemek yeterli olacaktır. Bunun yanı sıra konsolosluktan istenilen artı harç veya hizmet bedelleri olursa bunlarda ödendikten sonra giriş yapmak mümkündür.

Genel şekilde incelenecek olduğunda cebinizde İrlanda vizesi almak için bulunacak olan para miktarı 2 bin TL civarı olmaktadır. Bu işlemleri tamamladıktan sonra ülkeye rahat şekilde giriş çıkış yapmanız mümkün olacaktır. Yurtdışı gezisi olarak sık şekilde farklı yerler ülkeler insanlar tarafından tercih edilmektedir.

False