GeriSeyahat Hülya Koçyiğit’in tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Hülya Koçyiğit’in tatil sırları

Hülya Koçyiğit’in tatil sırları

Oyuncu Hülya Koçyiğit, “Seyahat etmek, olmazsa olmazlarımdandır” diyor. Özellikle kültür gezilerini tercih ediyor.

İskandinavya hariç Avrupa, Çin, Hindistan, Japonya, Amerika, Mısır’ı gördü. Hayali Afrika’da olabildiğince çok yeri keşfetmek. İşte Koçyiğit’in favori mekânları...

BAR

Buddha Bar
Paris

Gece kulübü ya da barlara kırk yılda bir gidiyorum. Ama Budda Bar benim için unutulmazlar arasında. Çaldıkları olağanüstü müzikler hafızamdan hiç silinmiyor. Çok güzel bir mekân. (www.buddha-bar.com)

OTELLER

D-Hotel Maris
Marmaris

Otelin konumu çok özel. Ayrıca iç dekorasyonu harika. Temiz ve servisi çok başarılı. (Oda fiyatı 802 TL. / www.dhotel.com.tr)

Çırağan Palace Kempinski
Beşiktaş

İstanbul’un en değerli yerinde, Boğaz’da oluşu etkiliyor beni. Oraya gidince tarihi hissediyorum. (Oda fiyatı 638 Euro. www.kempinski.com)

/images/100/0x0/55eb40e3f018fbb8f8b539bd

La Boutique
Bodrum

Bodrum’un en güzel sahilinde, huzurlu, sakin, güzel servisi var, deniz çok güzel. Kızım Gülşah’ın denetiminde olduğu için bir kere çok güveniyorum, gerçekten çok temiz bir otel. (Oda fiyatı 552 TL. www.alkoclar.com.tr)

RESTORANLAR

Sunset
Grill & Bar
Ulus

Bir tepede muhteşem Boğaz manzarasına hâkim. Mutfağı çok zengin, dünya yemeklerini bulmak mümkün. Özellikle güneşin battığı saatlerde burada ailemle, dostlarımla vakit geçirmek büyük bir keyif benim için. (www.sunsetgrillbar.com)

Hamdi Restaurant
Eminönü

İstanbul’a ziyarete gelen arkadaşlarım olduğunda göğsümü gere gere onları getirdiğim bir mekân. Yıllardır hizmet veren bu restoranda Türk yemeklerinin hepsini bulabilirsiniz. Bugüne kadar da kalitesinden hiç ödün vermediğini düşünüyorum. (www.hamdirestorant.com.tr)

Kıyı Restoran
Tarabya

Burayı balık yemek için tercih ediyorum. Balığın yanı sıra mezelerini de çok severim. (www.kiyi.com.tr)

False