GeriSeyahat Fırsatlar fikirler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Fırsatlar fikirler

Fırsatlar fikirler

Tüm odaları Midilli Adası manzaralı

Albena Clup Hotel, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi Behram (Assos) Köyü’nde. 42 odası iki katlı villalarda, 9 odası ise ana binasında. Denize 50 metre mesafede ve tüm odaları sahili görüyor. Kahvaltı ve akşam yemeği açık büfede servis ediliyor. İki kişi yarım pansiyon 160 TL. (www.albenahotel.com)

Alaçatı’da Ot Festivali başlıyor

İzmir’in Çeşme ilçesindeki Alaçatı dört yıldır nisanda baharın gelişini Ot Festivali’yle kutluyor. Yörenin yaban otlarından yapılan yemekler pişiriliyor, ot toplama ve yemek yarışmaları düzenleniyor. Prontotour festival için İstanbul çıkışlı özel bir tur paketi hazırladı. Yemek konusundaki bir atölye çalışmasını da içeren paketin, İmrenHan Oteli’nde iki gece konaklama ve uçak ulaşımı dahil fiyatı 560 TL’den başlıyor. İzmir hareketli festival paketi ise 430 TL’den başlıyor (www.prontotour.com).

Sofya’dan Bükreş’e üç günde üç şehir

Megalo Tour, hafta sonunda İstanbul çıkışlı, iki gece konaklamalı Bulgaristan, Romanya turları düzenliyor. Sofya’da panoramik geziden sonra bir gece konaklanıyor. Ertesi gün Bükreş’e geçiliyor. Şehir turu yapılıyor, gece konaklamanın ardından ertesi gün Bulgaristan’ın Veliko Tarnovo şehri görülüyor. 3, 10, 17 Nisan’da gerçekleştirilecek turların fiyatı dört yıldızlı otellerde konaklama ve ulaşım dahil 525 TL. (www.megalotour.com)

False