GeriSeyahat Fırsatlar Fikirler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Fırsatlar Fikirler

Fırsatlar Fikirler

Samsun’dan Gürcistan’a altı günde Karadeniz
ETS, Kurban Bayramı’nda İstanbul çıkışlı otobüslü “Yeşil Karadeniz” turunda, kültür gezginlerine altı kenti tarihi yapıları, yaylalarıyla keşfetme imkânı sunuyor. Uzungöl, Sarıkaya, Tirebolu, Sürmene, Kaçkarlar, Palovit Şelalesi, Gürcistan’da ünlü botanik bahçesi, müzeleriyle Batum görülecek. Tur fiyatı 819 TL’den başlıyor http://www.etstur.com.

Polonya Belarus kültür turu
Fest Travel, 12 Ekim’de 9 günlük Polonya Belarus kültür turu düzenliyor. Bialowieza Ormanı, Varşova’nın tarihi merkezi, sarayları, Finckenstein Sarayı harabesi, Dudutki Müzesi, Gedymin Kalesi gezilecek yerler arasında. Fiyatı 2400 Euro. (festtravel.com)

Yalıkavak’ta tatil keyfi
Sandima 37 Hotel, Bodrum’da Yalıkavak’ın merkezinde, 7 odalı. Yıl boyu açık. Kalabalıktan uzak bir tatil seçeneği sağlıyor. Portakal ve limon ağaçlarının arasında bulunan havuzun ve barın keyfini çıkarabilir, kişiye özel teraslarda gün batımını seyredebilirsiniz. İki kişi gecelik konaklamanın fiyatı kahvaltı dahil 190 Euro’dan başlıyor.
(www.sandima37suites.com)

Octoberfest’te müzikli hafta sonu
Dünyanın en ünlü bira festivali geçen cumartesi Almanya’nın Münih kentinde başladı. 16 gün boyunca dansı, müziği, yerel mutfağıyla Bavyera kültürünün yaşatıldığı festivale her yıl ortalama 6 milyon kişi katılıyor. Festivalin dün düzenlenen tören geçitinden sonraki en önemli etkinliği bu pazar gerçekleştirilecek. Kaiser Ludwig Meydanı’nda, dünyanın en büyük bronz heykelinin yanı başına kurulacak sahnede festival konseri verilecek. Sabah saat 11.00’de başlayacak konserde gün boyunca 400 Bavyeralı müzikçi sahneye çıkacak. Festivali internetten de izleyebilirsiniz (www.muenchen.de). Vizeniz yoksa, Octoberfest’i Antalya’da da kutlayabilirsiniz. Tahtalı Dağı’nın eteklerindeki Güral Premier Hotel Tekirova’da bugün festival düzenleniyor. Özel kostümler ve dekorlar, yarışmalarla renklenecek etkinlikte otel misafirleri sürpriz armağanlara sahip olacak. Otelde minimum 4 gece ve üzeri konaklama fiyatı kişi başı 340 TL’den başlıyor. (www.guralpremier.com)

Rüzgâr sörfü sevenlere
Tur58 Otel, İzmir’de Alaçatı’ya 12, rüzgâr sörfü istasyonlarına 20 dakikalık yürüme mesafesinde. Yılın 12 ayı 10 odasıyla hizmet veriyor. Modern çizgilere sahip bir taş otel görünümünde. Havuz kenarında da vakit geçirebilirsiniz. İki kişilik odalarda kişi başı konaklama fiyatı kahvaltı ve çay servisi
dahil 180 TL. (www.tur58.com)

False