GeriSeyahat Fenerbahçe’de açılan Myrina kafe, galeri ve sanat merkezi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Fenerbahçe’de açılan Myrina kafe, galeri ve sanat merkezi

Fenerbahçe’de açılan Myrina kafe, galeri ve sanat merkezi

Kadıköy Fenerbahçe’de yeni bir mekan açıldı. Üç katlı Myrina hem kafe, hem restoran hem de sanat galerisi. Girişte asırlık ağaçların bulunduğu bahçe kafenin yazlık bölümü. İç bölümdeki şık restoranda ise Türk, Amerikan, Meksika, Çin, İtalyan mutfaklarından seçilmiş yemekler sunuluyor.

Vejetaryen, diyet mönüleri, kahvaltı ve happy hours seçenekleri de var. Restoran kışın 120, yaz aylarında ise bahçesi ile birlikte 220 kişi kapasiteli. Teras katında panoramik manzaraya bakarak yemek de mümkün.

Myrina’nın bünyesinde sanat galerisi de olduğu için her ay değişik bir ressamın eserleri sergileniyor. Resimler restoranın duvarında asılı. Bir yandan yemek yerken diğer yandan da sanatçılarının eserlerini seyredebilme ve satın alma imkanı var.

Myrina, öte yandan da bir sanat merkezi. Güzel sanatlara hazırlık, resim, heykel, mücevher tasarımı, kuyum, çini desen tasarımı, mozaik, caz tarihi atölyeleri var. Ayrıca sanat tarihi, drama, reiki, feng shui ve aromaterapi gibi konularda sürekli seminerler düzenleniyor.

Adres : Fener Kalamış Caddesi, No:.73 Fenerbahçe. Tel: 0216-550 05 00 Web: www.myrina.com
False