GeriSeyahat Cengiz Abazoğlu’nun seyir defteri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Cengiz Abazoğlu’nun seyir defteri

Cengiz Abazoğlu’nun seyir defteri

Modacı Cengiz Abazoğlu, işinin de etkisiyle sürekli seyahat ediyor. En sık Paris ve Milano’ya gidiyor. “Dünyada görmediğim çok az yer kaldı” diyor. Hayalindeki seyahat ise Küba’ya. İşte Abazoğlu’nun favori mekânları...

BAR

Hotel Costes Bar, Paris

“Costes Hotel’in barını beğeniyorum. Çok popüler bir mekân burası. Dünya ünlülerinin de tercihi. Ayrıca restoranı da iddialı.” (www.hotelcostes.com)

Otel

For Seasons George V, Paris

/images/100/0x0/55ea52cdf018fbb8f8786a0d

“Champs-Elysées caddesine birkaç adım uzaklıktaki bu tarihi ve şık otelin balo salonunda birkaç kez defile düzenledim. Personelini tanıyor ve başarılı buluyorum. Başka şehirlere gittiğimde de bu markayı tercih ediyorum.” İki kişilik konaklamanın fiyatı 895 Euro’dan başlıyor. (www.fourseasons.com)

The Ritz Carlton, Moskova

“Bu otel Kızıl Meydan manzarasına sahip, büyük ve gösterişli odaları var. Servisini beğeniyorum, Ritz diğer şehirlerde de tercih ettiğim oteller arasında.” İki kişi konaklamanın fiyatı 588 dolar’dan başlıyor. (www.ritzcarlton.com)

Theoxenia, Mikanos

“Bu otele yıllardır her yaz gider, en az bir hafta kalırım. Kendimi çok iyi hissediyorum bu mekânda. Merkeze yakın, odaları konforlu, manzarası muhteşem.” Otel, sadece bahar ve yaz mevsiminde hizmet veriyor. (www.mykonostheoxenia.com)

RESTORAN

Papermoon,  Akmerkez

“İtalyan mutfağını severim. Bu mekânın yemeklerini de beğeniyorum. İtalyan şefin mönüsü denemeye değer.” (www.papermoon.com.tr)

Hünkar, Nişantaşı

“Bana göre Türk mutfağının en lezzetli örnekleri burada bulunuyor.” (www.hunkarlokantasi.com)

False