GeriSeyahat Benim Tercihim
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Benim Tercihim

Benim Tercihim

Falez'in demirbaşı

Antalya Falez Otel'in 8 yıllık personeli Fatoş Olgun, Mehtap Club’ün müdürlüğünü ‘‘En sevdiğim işi yapıyorum’’ sözleriyle yürütüyor.

ANTALYA Falez Otel'de 8 yıldır aralıksız çalışan Fatoş Olgun, neredeyse en eski elemanlardan. 1992 yılında göreve başlayan 31 yaşındaki turizmci, 1997 yılında işinden ayrılarak yine aynı oteylde hediyelik eşya mağazası açtı. Geçtiğimiz mart ayında bu mağazayı kapatan Olgun, şimdi Falez Mehtap Club'un müdürlüğünü yapıyor.

EN SEVDİĞİ GÜN

Onun hobileri doğa, yürümek, kitap okumak ve film izlemek. 14.00'de başlayan mesaisi 01.30'da bittiği için bunlara fazla vakit ayıramıyor. En sevdiği gün ise izinli olduğu pazarları. Pazar günleri kendi gibi turizmci olan eşi ile dışarıda kahvaltı ediyor ve gününü dışarıda geçiriyor. Yaz aylarında Olympos'a giden Olgun, kışın ise Saklıkent'i tercih ediyor.

İNSANLARA GÜVENİYOR

İnsan ilişkilerinde kendine çok güveniyor ve çok iyi iletişim kuruyor. Hep mutlu olduğunu söylüyor ve ekliyor ‘‘İnsanlara hep pozitif enerji veririm. Karşılığında da güleryüzlü insanlar görüyorum’’. Yemek yapmayı ve yemeyi çok seviyor Fatoş. En sevdiği yemek ise balık. ‘‘Denizden babam çıksa yerim’’ sözünü kullanıyor bunun için.

BURCUNUN ÖZELLİKLERİ

Çok dengeli bir yapıya sahip. Yani burcu olan terazinin hemen hemen tüm özelliklerini taşıyor. Ancak kurduğu dengeyi çok çabuk bozmaktan yakınıyor. boş vakitlerinin büyük bölümünde kitap okuyor. Kitapları okumuş olmak için okumadığını söylüyor. Önemli cümlelerin altını çiziyor ve bunları biriktirip arkadaşlarına faks çekiyor.

YALANI SEVMİYOR

İşine karşı son derece saygılı olduğunu ve şu anda en çok sevdiği işi yaptığını söylüyor. Dünyayı gezmeyi çok istiyor Fatoş ama Türkiye dışında başka bir yerde yaşayamayacağını belirtiyor. Onun en çok almak istediği hediye fil. Üzerinde fil resmi olan herşeye karşı tutkusu var. Onun en nefret ettiği şeyler arasında yalan ve iftira en başta bulunuyor.

İŞTE LİSTESİ

Parfüm: Vakko Katia

Makyaj ürünü: Max Factor

Saat: Lorus

Gözlük: Armani

Ayakkabı: Step by Step

Kıyafet: Roman

En son izlediği film: Vatansever

En son okuduğu kitap: Silüetini Sevdiğimin Türkiye'si

En son dinlediği albüm: Sezen Aksu

En sevdiği renk: Turkuaz, siyah

En sevdiği aktör: Antonio Banderas

En sevdiği aktrist: Demi Moore

En sevdiği yemek: Balık

Restoran: Ship inn

Eğlence mekanı: Angel Club

False