GeriSeyahat Başbakan'ın SPA'sı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Başbakan'ın SPA'sı

Başbakan'ın SPA'sı

Ailesiyle birlikte bayramın birinci günü akşam saatlerinde Polonezköy’e gelen Başbakan Erdoğan, çam ormanları arasındaki tatil yerinde geçirdi.Türkiye'nin gündemine oturan Village Park’ın mimarı ve sahibi Serdar Saruhan’ın kardeşi Süreyya Saruhan Başbakan’ın neden Village Park’ı tercih ettiğini anlattı.

Village Park Resort & SPA / Foto Galeri

Süreyya Saruhan “Burası lüksten uzakta, gizli cennet gibi bir yer” diye tanımladı:Beykoz İshaklı Köyü’nde ağaçlar arasında, vücudunuzla birlikte ruhunuzu da dinlendirebileceğiniz, doğa ile iç içe bir yer, 42 dönüm arazi üzerine kurulmuş bir ”gizli cennet“ lüksten uzakta, country tarzı en büyük odasının 45 m2 olduğu mütevazı bir yer.

VİLLAGE PARK'TA BETON KULLANILMADI

Mimar Saruhan Village Park’ta beton kullanılmadığını, ahşap ve taşın birleşimiyle misafirlerine sonsuz bir huzur verdiklerini belirtiyor. Saruhan “Bu tesisi hayata geçirirken özellikle taş ve ahşap kullanmak istedik, beton hiç kullanmadık. İstanbul’un ilk doğa spa’sı Matsu’yu sunduk. Burada sırlı camlarla kaplı zen bahçesine bakan jakuzili odalarımız, zen bahçelerimiz ve uzman terapistlerimiz tarafından uygulanan çeşitli arındırma ve anti-masaj terapilerimiz farklı hizmetimizin sadece birer parçası” diyor.

 

 

False