GeriSeyahat Babylon’da Pazar Festivali sürprizi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Babylon’da Pazar Festivali sürprizi

Babylon’da Pazar Festivali sürprizi

Babylon ahalisi Soundgarden Festivali ile hızını alamayıp, geniş programını ara vermeden Babylon ve Babylon Lounge’a taşıyor. Pazar rehavetinizi “Pazar Pazar Babylon’da” festivali eşliğinde yaşayabilirsiniz.

Festivalde, ilk olarak Pazar’ın keyifli rehaveti 14.00’de başlayacak geç kahvaltı eşliğinde, Babylon Soundgarden DJ’leri Cowboys&Aliens, Radyo Eksen Session, Tobumusikism, Kabus Kerim, Kulak Kurdu, Murat Beşer, Style-ist ile birlikte yaşanacak.


Babylon Lounge’da müziğe ara verildiğinde gezici stand up gösterisi, sezonun vazgeçilmezlerinden Kısmet Şov başlayacak. Sırasıyla Sattas, İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions, Molotov Jukebox, DeVotchKa, Beardyman’i bu kez Babylon’un samimi ortamında dinleyeceksiniz.


Babylon Sizi Bloc Party Konserine Götürüyor


Babylon’un bu özel gününe biletli giriş yapanlar Vodafone İstanbul Calling kapsamında 26 Haziran’da gerçekleşecek Bloc Party konserine de davetiye kazanacak.

 

Babylon Soundgarden bileti ile Babylon gişeden bilet alacaklar ise yüzde 20 indirimle giriş yapabilecek.

 

Katılımcılar,Babylon Pazarı’nın da yer alacağı bu günde Game of Thrones oyuncusu Natalia Tena ile tanışma fırsatı, sahne alacak grupların imzalı ürünlerine sahip olma şansı yakalayacak.


Kapı Açılış:  13.00

Brunch: 14.00 – 17.00 arası

False