GeriSeyahat Atılay Uluışık’ın tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Atılay Uluışık’ın tatil sırları

Atılay Uluışık’ın tatil sırları

Oyuncu Atılay Uluışık, Türkiye’nin hemen her ilini, Avrupa’nın birçok ülkesini, Uzakdoğu’da Tayland’ı gördü. En kısa zamanda 3 yaşındaki kızıyla baş başa gezmek istiyor. Hayali kuzey ışıklarını seyretmek, Sibirya kurdunun çektiği kızaklarla kutup safarisi yapmak. İşte Uluışık’ın favori mekânları...

RESTORANLAR

Lale Restaurant, Ayvalık, Cunda

Deniz ürünleri ve meze çeşitlerini başarılı bulduğum restoranlardan. Rumlardan kalma sarmısak taşlarıyla bezenmiş tarihi binasıyla dikkat çekiyor.
(www.baynihat.com.tr)

Lipari Balık Arnavutköy

Deniz manzaralı, eski, 3 katlı bir binada hizmet veriyor. Zengin deniz mahsulleri mönüsü ve mezeleriyle dikkat çekiyor. Öğle yemeği için de ideal.
(www.arnavutkoylipari.com)

BAR

Hayal Kahvesi, Beyoğlu

İstanbul’da gece çıkıyorsam arkadaşlarımla sohbet edebileceğim mekânlardan keyif alıyorum. Bu nedenle çok gürültülü mekânları tercih etmiyorum. Fakat canlı müzik dinleyeceksem Hayal Kahvesi ilk tercihlerim arasında. (www.hayalkahvesi.com.tr)

OTELLER

The Charles Hotel, Prag

“Tarihi bölge ile yeni yerleşimin ortasında, iki bölgeye de yürüme mesafesinde. Hizmeti ve kalitesinden de memnun kaldığım ve tavsiye edebileceğim bir otel.” Oda fiyatı gecelik 215 TL’den başlıyor. (www.hotel-charles.cz)

Hotel Mozart, Ukrayna

“Otel şehrin tarihi kısmının tam kalbinde. Tarihi yapısı 19’uncu yüzyıl mimarisine uygun restore edilmiş. Zevkli bir dekorasyonu var.” Gecelik oda fiyatı 376 TL’den başlıyor. (mozart-hotel.com)

Martı Hemithea Hotel, Hisarönü

“Ege ve Akdeniz’in birleştiği Hisarönü körfezinde yer alıyor. Çam ağaçlarıyla çevrili, doğası büyüleyici. Plajı, güneşlenme terasları, yüzme havuzları çok keyifli. Otelin teknesiyle özel koylara açılabiliyorsunuz. Yunan adası Simi 30 dakika uzaklıkta.” İki kişi standart odada konaklama fiyatı kahvaltı dahil 600 TL. (www.martihemitheahotel.com)

False