GeriSeyahat Alışveriş
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Alışveriş

Alışveriş

Sevgililer Günü özel paketi

Erzurum’daki Palandöken Xanadu Snow White Otel, Sevgililer Günü’ne özel paket hazırladı. 14 Şubat’ta iki kişi 3 gece tam pansiyon konaklama, Sevgililer Günü özel akşam yemeği, havaalanından ulaşım, SPA’da masaj, bir saatlik özel kayak dersi dahil 1500 TL.
(www.xanadusnowwhite.com.tr)

Gecesi 80 TL’ye Kapadokya macerası

LykiaLodge Kapadokya’nın Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı pakette yarım pansiyon konaklama, erken giriş ve geç çıkış imkânı var. Misafirler Kapadokya şarapları, özel pastayla karşılanacak. Balon turu yüzde 20 indirimli. Çift kişi, yarım pansiyon 160 TL. (www.lykialodge.com)

Ailece tatil için ideal

Antalya Kemer’deki Güral Premier Tekirova, geniş plajı, aquapark’ı, çocuklar için oyun parklarıyla dikkat çekiyor. Ailece tatil yapmak için ideal otel, ‘World Luxury Hotel Awards’tan ‘Dünyanın En İyi Lüks Aile Oteli’ ödülünü kazandı. Nisanda açılacak tesis kasıma kadar hizmet veriyor. (www.guralpremier.com)

Vizesiz 6 Balkan ülkesi 598 Euro

Ekovip, Balkanlar‘da 6 ülkeyi kapsayan, Ohrid, Budva, Dubrovnik, Saraybosna, Belgrad ve Üsküp’ün gezileceği vizesiz, 7 gece 8 günlük turlarına başlıyor. Erken rezervasyon fırsatlarından ve 598 Euro’dan başlayan fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Kontenjan bulabileceğiniz en erken turun tarihi 31 Mart-7 Nisan.(www.ekovip.com)

3 gece Bansko 199 Euro

Ets Tur, Bulgaristan’ın en güzel kayak pistlerinin bulunduğu Bansko’ya 27 Şubat kalkışlı 3 gecelik tur düzenliyor. Otobüsle gidilecek turun fiyatı 199 Euro’dan başlıyor.
(www.etstur.com)

Pegasus Belgrad’a uçuyor

Pegasus Hava Yolları Balkanlar’daki dördüncü uçuş noktası olan Belgrad’a 49.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçmaya başladı. Uçuşlar her hafta salı, perşembe, cuma ve pazar günleri Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan karşılıklı olarak
yapılıyor. (www.flypgs.com)

14 Şubat’ta ‘Romantik Yol’da

Almanya’nın Bavyera bölgesinde bulunan Romantik Yol, eski kaleleri, şatoları, bozulmamış ortaçağ kasabaları, vadileri, gölleri ve karlı Alpleri ile tanınır. Pronto Tur, 14 Şubat hareketli 3 gece konaklamalı turunda Würzburg, Augsburg ve Füssen’i gezdirecek. Fiyatı 499 Euro.(www.prontotour.com)

False