Seyahat fikri ortaya çıkacak

Merkür burç değiştirdi ve Yay burcunda dolaşmaya başladı.

Seyahat fikirlerinin ortaya çıkacağını işaret eden Merkür’ün bu konumu aynı zamanda uzaklarda bulunan dostlarınız ve yakınlarınızla haberleşmek, ziyaretine gitmek veya kültürler arası iletişimlerde bulunmak için uygun bir zaman olduğunu gösteriyor. Terazi burcunda dolaşan Ay bugün duyguları değiştirecek olayların açığa çıkacağını işaret ediyor.

Mars’ın görünür etkileri

Mars, yaklaşık iki yıldır dünyaya en yakın konumuna gelmiş bulunuyor ve 2003 yılının eylül ayında en yakın konumunda bulunurken Balık burcunda geri gidiyordu. Şimdi ise Boğa burcunda geri gidiyor.

Boğa burcunun özellikleri ile bütünleşen Mars’ın etkisi Koç Burcunda olduğu zamanlardaki gibi atak ve cesur değildir. Tıpkı tedbirli bir savaşçının, savaş alanında kendini göstermeden dövüşmesine benzer.

Sahip olmak için her şeyi yapabilmeyi sembolize eden gökyüzünün bu konumu derinlerde gizlenen büyük bir hırs ve isteğin yakıcı bir etki açığa çıkarabileceğini söyleyebiliriz.

Çok büyük istekler, olabileceklerin üzerinde beklentiler ve katı bir tavrın açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu yanılgılar sonucu ortaya çıkabilecek kayıpları işaret ediyor. İlaçlar, alkol ve uyuşturucular, kimyasal maddeler ve parasal konulara yönelik uygulamalarla ilgili açığa çıkan olaylar bazı karışıklıklara neden olabilir.

Hem aşk, hem de parasal açıdan meydana gelen olaylar önemli değişikliklerin yapılması için zorlayabilir.

Şimdiye kadar rahatsızlık duyulan ve bir türlü değiştirilemeyen alışkanlıkların değişmesini sağlayacak olan gökyüzünün bu konumu hem parasal, hem de duygusal açıdan zor bir dönem içinde bulunulduğunu gösteriyor.

Sabırsızlık göstermeyin ve olayları akışına bırakarak kendinizi ve çevrenizi zorlamayın. Yoksa sağlık sorunları çıkabilir. Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının ikinci on günlük devresinde doğanlar.
Yazarın Tüm Yazıları