GeriSeyahat Seyahat çantası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Seyahat çantası

Seyahat çantası

Koşuculara camı buğulanmayan gözlük

Nike koşucuların performansını artırmak amacıyla Vision koleksiyonundaki gözlüklerine Impel serisini ekledi. Gözlük farklı teknolojik özelliklere sahip. Çerçeve ve camı yüzde hissedilmeyecek kadar hafif. Sadece 21 gram ağırlığında. Kol yapısı magnezyumdan tasarlanmış. Ergonomik kol tasarımı ve flying cam teknolojisi sayesinde herhangi bir gözlük ayarı yapmaya gerek kalmadan yüze oturuyor. Çerçeve camı tek noktada tutarak, koşuda en uygun görüş açısını sağlıyor. Burunluktaki hava kanalları terlemede camlarının buğu yapmasını engelliyor. Nike Impel serisinin fiyatları cam özelliğine göre 383-507 TL arasında değişiyor. (www.nike.com/nikevision)

Cildinizi kışa hazırlayın

Kapalı ortamlarda kaloriferin kurutucu etkisi, açık ortamlarda soğuğun yakıcı özelliği kış aylarında cilt bakımının önemini artırıyor. Özel formülüyle Bepanthol Ultra Protect vücut losyonu cildin nem ihtiyacını karşılıyor, kurumasını engelliyor. Fizyolojik lipidler, provitamin B5 ve E vitamini içeren losyon cilde derinlemesine etki ederek koruyucu tabakayı da yeniliyor, güçlendiriyor.

Bisiklette ıslanmayın

Sonbaharın serin günlerinde terlemeden bisiklete binmek güzel. Ancak yoldaki su birikintileri, çamurlu parkurlar ve beklenmedik yağmurlar sorun çıkarabiliyor. Doğa sporları ekipmanları üreten Kanyon, özel bisiklet pantolonuyla bu soruna çözüm bulmuş. İki katmanlı polyesterden yapılan pantolonların üstü membran kaplamalı, diz ve seleye temas eden bölgesi özel destekli. Paçası daraltma fermuarlı, beli lastikli. Pantolonlar şu anda indirimde: 35 TL. (www.kanyonltd.com)
False