Sertliğe karşı tedbirli olmak gerek

Sabah saatlerinde meydana gelen olaylar baskı duygusu uyandırabilir. İsteklerin gerçekleştirilmesini zorlaştıran durumlar karşısında öfkeli ve sert tavırlar açığa çıkabilir.

Sabırsızlık ve tahammülsüzlük yüzünden ortaya çıkan çatışmaların sevgi ve anlayışla çözümlenmesi mümkün. Şimdiye kadar bastırılmış veya baskı altına alınmış duyguların sert bir biçimde açığa çıkmasına neden olabilecek durumlar yaratmamaya özen göstermek ve tedbirli olmak gerekiyor.

Güç savaşları

Öfke, tahammülsüzlük ve şiddet duygularının açığa çıktığı bir dönemi işaret eden gökyüzünün konumu, dünyanın büyük bir değişim süreci içinde bulunduğunu gösteriyor. Özellikle Boğa Burcunda geri giden Mars’ın Aslan burcunda dolaşan Satürn ile sert bir etkileşim içinde bulunması güç savaşlarının açığa çıkacağını işaret ediyor.

Felsefenin ve inanç biçimlerinin sorgulanacağını işaret eden Yay Burcundaki Merkür’ün geri gitmeye başlaması ise, geçmişin karanlıklarına gömülmüş veya unutulmuş olayların gündeme geleceğini, yargılanacağını ve geçmişte alınmış kararların tekrar gözden geçirileceğini gösteriyor. Özellikle yargı organlarıyla ilgili bazı değişiklikler yapmaya zorlayan durumlar açığa çıkabilir ve buna bağlı olarak alınmış kararlar tekrar gözden geçirilebilir.

Yabancı kültürler ve uluslar arası organizasyonlarla ilgili farklı araştırmalar ve ilginç keşiler de hem şaşırtıcı, hem de kabul görmüş düşünce biçimini değiştirici olacak.

Kitlesel olarak değişikliğe zorlayan olaylar kişiler üzerinde duygusal baskı, öfke ve şiddet duygularının açığa çıkmasına neden olur. Böyle bir dönemde içinizden yükselen öfkeyi ancak sevgiyle yatıştırabilirsiniz. Hatta öfkenin açığa çıkardığı yıkıcı enerjiyi sevgiyle dönüştürebilir ve yapıcı yönde kullanabilirsiniz.

Duygusal baskının yarattığı gerilimi ancak içinizdeki sevgiyi uyandırarak dengelemenin mümkün olabileceğini hatırlayın ve sevdiklerinize karşı kırıcı davranmaktan kaçının. Çünkü dünya bireylerden oluşuyor ve her bir kişinin açığa çıkardığı öfke veya sevgi ile dünya biçim kazanıyor.
Yazarın Tüm Yazıları