Şaşırtıcı açıklamalar olabilir

Hareketli bir gün... Yapılan organizasyonlar ve sanatsal faaliyetlerin hız kazanacağı bir gün.

Aynı zamanda son derece şaşırtıcı açıklamalar ortaya çıkabilir. Özellikle yapılan işlerle ilgili şaşkınlık uyandıracak kararların alınması, düşüncelerin derinleşmesine neden olabilir. Daha önce alınmış olan kararların sorgulanacağı ve bazı önemli değişikliklerin ortaya çıkacağı bir gün. Özellikle yapılacak gösterilerle ilgili ekip çalışmalarının farklı bir sisteme ihtiyaç duyması ve bazı değişikliklerin yapılması söz konusu olabilir.

Aslan Burcu Erkekleri ve aşkları

Etrafında kendisinden başka erkeğe tahammül edemeyen Aslan Erkekleri en gösterişli, en yakışıklı, en etkileyici erkeğin kendisi olmasını ister. Sırf bu nedenle iş yerinde kadınlardan oluşan bir ekiple çalışmayı tercih eder. Tıpkı ormanlar kıralı aslan gibi çevresinde pek çok dişinin bulunduğu bir çalışma ortamı yaratabilir.

Sevdiği kadının başka erkeklerle ilgilenmesine tahammül edemez. Fakat diğer herkesin yanındaki kadına beğeniyle bakmasından hoşlanır.

Gösterişli, bakımlı ve güzel kadınlar ilgisini çeker ve diğer bütün kadınların kendisiyle ilgilenmesini ister. Bulunduğu ortamda bütün ilgilerin kendi üzerinde odaklanması için elinden geleni yapar. Tabii bu sırada istenmeyen durumlar meydana gelebilir. Çünkü çevrenin ilgisizliğine tahammülü yoktur.

Aslan Erkekleri kolay aşık olmaz. Fakat aşık oldukları zaman sevdiğine karşı öylesine cömert ve öylesine göz kamaştırıcı bir biçimde davranır ki, karşısındaki kadının etkilenmemesi mümkün değildir. Çünkü Aslan Erkekleri geri çevrilmekten hiç hoşlanmaz.

Beğenilmeme korkusu bazen Aslan Erkeklerinin zor durumda kalmalarına neden olabilir. Özellikle genç Aslanlar çok hoşlandıkları halde duygularını ortaya koymaktan çekinirler. Ancak yaşları ilerleyip tecrübeleri arttıkça çekingen halleri ortadan kalkmaya başlar.

Aslan Erkekleri bir Yengeç gibi evine düşkünlük göstermez fakat evinin mükemmel olmasını ister ve her türlü lüksü sağlamak için çok çalışır.

Aslan Erkekleri son derece çalışkandır. Eğlenmeyi ve eğlence ortamlarını çok sevdikleri halde çalışma saatini eğlenceye ayırmaz. Fakat en lüks yerlerde, en şık restoranlara gidebilmek için paraya ihtiyacı olduğunu bilir ve bunu sağlamak için çok çalışır. Başarır da...

Astroloji kitaplarında sıfırdan başlayıp zengin olanların en fazla Aslan Burcundan çıktığını yazar. Gerçekten Aslan Erkekleri eğlenmeyi bildikleri gibi çalışmayı da bilirler.

Çocuklarına son derece düşkün olan Aslan Erkekleri çok iyi bir babadır. Çocuğun neye ihtiyacı olduğunu bilir ve sert bir eğitim uygulamak yerine sevgiyle davranır. Çocuğunun en kaliteli eğitimi alması için gerekeni yapar. Çocuklarıyla gurur duyan Aslan Erkekleri çok iyi bir eş olabilirler. Yeter ki, kadın onu anlasın ve nasıl davranacağını iyi bilsin. Aslında Aslan Erkeklerini idare etmek kolaydır. Ona en yakışıklı, en becerikli erkeğin kendisi olduğunu söylemeniz yeterli. Onu ne kadar beğendiğinizi ve başarılı bulduğunuzu söyleyin, o da sizi kraliçesi yapsın.
Yazarın Tüm Yazıları