Sağlık ve tedavide ilginç çözümler var

Ne olduğu bilinmeyen ve sebebi anlaşılmayan hastalıklar ortaya çıkabilir.

Aniden ortaya çıkan sağlık sorunları karışıklıklara neden olabilir. Aslında zihinsel faaliyetin karışmasından kaynaklanan sağlık sorunları, düşünceler belirlendiği anda çözümlenecek. Bu sırada sistemle ilgili önemli değişikliklerin yapılması ve ilginç çözümlerin üretilmesi mümkün. Aynı zamanda sağlık ve tedavi konularına yönelik ilginç keşifler ortaya çıkacak.

Geri giden Merkür döneminde yapılacak en uygun işler

Zihinsel faaliyetin çeşitlendiği ve dikkatin belirli bir noktaya odaklanmasının zor olduğu bir dönemdeyiz. Çünkü Merkür, hem zayıf olduğu yani özelliklerinin kaybolduğu Yay Burcunda bulunuyor ve hem de geri gidiyor.

Böyle bir dönemde dikkat son derece dağınık olur, sanki hiçbir şey yapmamak gerekiyormuş gibi bir duygu uyanır. Fakat her dönemin kendine uygun yapılacak bir işi vardır. Böyle bir dönemde tedbir almak şarttır.

Gerçekten Yay Burcunda geri giden Merkür döneminde insan neyin ucundan tutup hangi yöne bakacağını ve nasıl düşünmesi gerektiğini bilemez. Dalgınlık ileri boyutlara ulaşabilir ve kazalar bile ortaya çıkabilir. Çünkü dikkat gerektiren işler yaparken zihnin derinleşmesi ve hülyalara dalıp gitmek çok kolaydır. Yay Burcunda Merkür’ün geri gittiği dönemlerde pratik hayatın içindeki basit işler ve kısa süreli dikkat gerektiren konularda yapılan çalışmalara yönelik karışıklıklar ortaya çıkar. Ve bunun nedeni kişinin düşüncelerinin yavaşlamasından kaynaklanır.

Halbuki detaylandırılması gereken konulara yönelik yapılacak çalışmalar açısından uygun bir dönemdir. Kısa hikayeler yazmak zor olabilir fakat roman yazmak için çok uygundur.

Araştırmalar içinde bulunmak, uzun soluklu işler için gereken ön hazırlıkları yapmak için bundan daha iyi bir dönem olamaz. Şimdiye kadar ayırt etmediğiniz ince ayrıntıları bile yakalayabilir, daha önce anlamadığınız konuları anlayacak duruma gelirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları