Sabırsızlık kayba yol açacak

Yabancı ortamlar ve yabancılarla yapılacak işler konusunda tedbirli davranılması gereken bir dönem.

Haberin Devamı

Hem duygusal, hem de fiziksel baskı yaratan durumların ortaya çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu, çok önemli değişikliklerin yapılması için zorlayacak. Bir taraftan sürpriz fırsatlar ve büyük kazançların sağlanacağını, öte yandan güvensizlik ve sabırsızlık yüzünden bazı kayıpların olabileceğini gösteren astrolojik işaretler, katı davranışlara karşı uyarıyor.

MEKTUPLAR

Her şey çok iyi giderken aniden değişen durumların nedeni, sizin başka istekler içine girmenizden kaynaklanıyor. Hem düşünceleriniz derinleşmiş, hem de şimdiye kadar farkına varmadığınız ayrıntıları görmeye başlamışsınız. Bu durum davranışlarınıza yansıyor ve ilişkinizi etkiliyor. Yükselen burcunuz Terazi olduğu için içinizden geçenleri istediğiniz gibi ortaya koymuyorsunuz. Uyum ve ahengin bozulmasını istemiyorsunuz. Fakat aynı zamanda davranışlarınızı değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz. Bu durum içinizde fırtınalar kopmasına neden oluyor. Kendinizi ve duygularınızı sevdiğinize anlatmaya çalışın ve ondan beklediklerinizi ortaya koyun. Aslında meydana gelen olaylar birikimin sonucunda daha fazla birikmesi mümkün olmadığı için görünür hale gelmiş. Aslında bu bir fırsat. 2006’nın nisan ayından sonra daha sakin ve kararlı olabileceğiniz bir döneme gireceksiniz ve atılımınızı bu tarihten sonra yapacaksınız.

RUMUZ: Yağmur

Şanslı bir döneme giriyorsunuz. Son iki yıllık zor dönem sizin için artık bitiyor. Bu dönem içinde verdiğiniz mücadelelerin sonucunu almaya başlayacak, 2006 sizin için ödülleri toplama dönemi olacak. Sevdiğinizin yükselen burcu Yengeç. Üstelik Ay da Yengeç’teyken doğmuş. Bu nedenle aranızdaki iletişim çok yüksek. Sizi anlıyor, istediğiniz gibi davranıyor. Ancak sizin Mars’ınız da onun hem Güneş’ini, hem de Venüs’ünü tetikliyor. Aranızda hem aşk, hem de müthiş bir uyum var. İlişkiniz bazı sarsıntılar geçirse bile evlilikle noktalanacak.

RUMUZ: Burçak

Yazarın Tüm Yazıları