Pin up kızı

Levent-Çela Penso çiftinin yaşadığı aşklarla adından söz ettiren kızları Verda Penso, yayın hayatına yeni başlayan Mecmua dergisi için objektif karşısına geçti.

Haberin Devamı

Penso, ünlü markaların ilkbahar-yaz kreasyonlarıyla motosiklet üzerinde, uçakta ve çiçekleri sularken poz verdi. Fotoğrafçı Tamer Karakulak ve karikatürist Ergun Gündüz’ün de imzasıyla ortaya birbirinden renkli ‘pin up’ çalışmaları çıktı.

Barros’tan rol çaldı

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Ana Beatriz Barros, Marks&Spencer’ın önceki gece Swissotel’de düzenlediği defilede podyuma çıktı. Markanın 2011 İlkbahar/Yaz kreasyonunda yer alan üç farklı kostümle podyumda yürüyen 1982 doğumlu model, defileyi izleyenleri kendine hayran bıraktı. Victoria’s Secret için de modellik yapan Barros’u izlemeye gelenler arasında moda, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de vardı. En ön sırada oturan Ivana Sert, elinden düşürmediği aynası ve süper mini elbisesiyle bakışları üzerinde toplarken, Ana Beatriz Barros’tan da rol çaldı.

Haberin Devamı

KISA KISA KISA KISA

125. yıl sergisi

Saint-Michel Fransız Lisesi, kuruluşunun 125’inci yılını “Osmanlı’yı Biriktirmek Kromolitografi Sergisi” ile kutluyor. 19 ve 20’nci yüzyıl Avrupa’sındaki Osmanlı imajını ele alan sergi, bugünden itibaren 14 Mayıs’a kadar Jeanne D’Arc Salonu’nda gezilebilecek.

AJANDA

Salon’da elektronik müzik

Teknoloji markası Lenovo, İKSV Salon’da düzenlediği “Music is Fun” etkinliği ile İstanbullular’ı dünyaca ünlü müzisyenlerle buluşturuyor. Etkinliğin bu akşamki konuğu, elektronik müziğin son yıllarda öne çıkan isimlerinden Amerikalı sanatçı Dan Deacon olacak.

Yazarın Tüm Yazıları