Pazar günü bu indirimleri kaçırmayın

Yaz indirimi henüz bitmişti ki, yeniden indirime girdik. Pek çok mağaza, baharlıklarda ara indirim yapıyor.

Ama bunların dışında, yalnızca bu pazar günü ve yalnızca üç adreste geçerli olan üç indirim var. Üstelik oranları da yabana atılır cinsten değil. Maalesef sadece İstanbullular yararlanabilecek.

Yerinizde olsam cumartesi gecesi dışarı çıkmam, çıksam da fazla dağıtmam, sabah erkenden kalkar giderim. Pazar sabahı rehavetine kapılanlar, brunch yapalım diye tutturanlar çok şey kaçırabilir.

Önce DKNY indiriminden bahsedelim. Donna Karan New York’un yılda iki kez (yaz ve kış) yapılan Geleneksel Pazar İndirimi, 4 Kasım’a denk geldi bu sefer. Markanın Nişantaşı mağazası, 10.00-20.00 arası indirimli satış yapacak.

İndirim oranı yüzde 60 ile 90 arasında değişiyor. 2004 kışından 2007 yazına kadar tüm sezonların koleksiyonlarından birşeyler bulabilirsiniz.

Öğrendiğime göre 40 liraya kazak, 89 liraya elbise, 15 liraya tişört bulunabilecekmiş.

PERDELİK ARAYANLAR MAHMUTBEY’E

İndirimin ikinci adresi şehrin diğer ucunda, Mahmutbey’de...

Broderi Narin, her ayın ilk pazar günü "Şanslı Pazar" uygulaması yapıyor. Ancak sadece Mahmutbey Taşocakları Caddesi üzerindeki fabrika satış mağazasında.

O gün mağazadaki ürünlerin yüzde 70’i indirime girmiş olacak. Hepsi de şu anda mağazalarda satılmakta olan ürünler. Hatta bazıları çok talep gören modeller.

Seçilmiş ürünlerde yüzde 50, yonca yapraklı ürünlerde yüzde 40 indirim var. Ayrıca indirimli ya da indirimsiz ne alırsanız alın, kasaya gittiğinizde bir yüzde 10 indirim daha yapılıyor.

İndirim sadece Broderi Narin markasında değil, İtalyan markalarında da geçerli. Örneğin geçen ay indirime giren ürünlerin yüzde 40’ı İtalyan markalarına ait olanlarmış.

Raflarda kalmış, deposu olmayan ürünleri daha da ucuza satın alabilirsiniz.

EVİNİ SEVENLER ŞİŞLİ’YE

Üçüncü ve son adresimiz Şişli’den. adresistanbul içindeki mobilya ve ev aksesuvar markası Habitat’ın belirli aralıklarla düzenlediği Friends&Family (Arkadaşlar&Aile) günü geldi çattı. Alışveriş ve eğlence birarada. Habitat dostlarına ve dostların dostlarına eğlenceli bir akşam vaat ediyorlar. Merak etmeyin, kapıda "Sen Habitat’ı nereden tanıyorsun bakiim" diye sormuyorlar. Bugüne kadar Habitat’la bir dostluk kuramadıysanız veya Habitat’la dost olan bir yakınınız yoksa, kapıda benim adımı verirsiniz, sorun çıkmaz. Üstelik erkenden yollara düşmenize de gerek yok. Eğlence 16.00’da başlıyor, 20.00’ye kadar devam ediyor. Kemal Gürkaynak ve Niso Behar’ın müzikleri eşliğinde barda içkinizi yudumluyor, yüzde 50’ye varan indirimle alışveriş yapıyorsunuz.
Yazarın Tüm Yazıları