Ortak oldular

Nazire Dedeman’ın kızı Özben Önal ve kocası Çağdaş Yüksel, geçtiğimiz hafta Ankara’da hizmete açılan ünlü restoran Kitchnette’e ortak oldular.

Haberin Devamı

Ankaralı olan Özben Hanım, Levent ve Rıza Büyükuğur kardeşlerin sahibi olduğu Doors Grup tarafından Ankara’da açılan Kitchnette için Büyükuğur kardeşlerle görüşmüş ve eşi Çağdaş Bey’le restorana ortak olmak istediklerini belirtmiş. Büyükuğur kardeşler de bu teklife sıcak bakınca ortaklık gerçekleşmiş. Ankara’da büyük ve geniş bir iş çevresi olan Özben Önal’ın Kitchnette’e katkısının olacağı kesin...

Gümüşlük’teki Ergani

Çakırlar şirketler Grubu’nun, Babil’in Asma Bahçeleri’nden esinlenerek Bodrum’da Mayıs 2009’da hizmete açacağı Gardens Of Babylon’un eğlence konseptini ünlü işletmeci Emre Ergani’nin üstleneceği açıklandı. Projeleriyle dikkat çeken Gardens Of Babylon’da daha önce de Dr. Ender Saraç’ın sahibi olduğu “Ender Saraç Hay Güzellik Merkezi”nin 12 ay boyunca yataklı hizmet vereceği belirtilmişti.
Çakırlar şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır bu yeni anlaşmayı, “Dr. Ender Saraç ile yaptığımız bu güç birliğine bir yenisini de Emre Ergani ile eklemiş olduk” diye açıkladı. Ergani ise, “Gümüşlük bölgesi, Bodrum’da çok inandığım bir yer. Türkiye’ye yeni ve daha önce hiç denenmemiş bir eğlence tarzını getireceğiz” diyor.
Ergani arkadaşı Mine Kalpakçıoğlu’nun da fikirleri doğrultusunda birbirinden farklı Yunan lezzetlerini 2009 yaz sezonunda Gümüşlük’te konukları ile buluşturacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Bilgili-Çapa ortaklığı

Serdar Bilgili’nin sahibi olduğu Bilgili Holding’in kanatlarıyla uçmaya hazırlanan Çapamarka ekibi bugünlerde gece gündüz demeden Nisan 2009 itibarıyla açılacak olan yeni mekan için hazırlıklarını sürdürüyor. ızzet Çapa, Serdar Bilgili ile ortak olarak açacakları Akaretler Sıraevler’deki mekan için birçok sürpriz hazırlıyor.
 ‘Eğlence ıhtilali’ sloganı ile açılacak olan, 400m2 gibi geniş bir bahçeye sahip mekanın özellikle yaz aylarında cemiyet hayatının uğrak yeri olacağı söyleniyor. Açtığı mekanlarla insanları şaşırtmayı seven Çapa’nın bu sefer ne yapacağı ise büyük merakla bekleniyor.

Asabiyiz biraz

Özlem Yıldız-Sinan Serter çifti, geçtiğimiz gece Kanyon Alışveriş Merkezi’nin içindeki Hakkasan’da gerçekleştirilen partiye katıldılar. Ancak Sinan Serter, patlayan flaşlar karşısında sinirlerine hakim olamadı. Sakinliğiyle tanınan Sinan Bey’in canı bir şeye sıkılmış olmalı ki ilk defa böylesine agresif bir tutum sergilerken görüldü.

Haberin Devamı

Sorunlar aşıldı

Burcu-Mehmet Hanif çiftinin yuvaları üzerinde geçtiğimiz aylarda karabulutlar dolaşmıştı. Burcu Hanım’ın Paris Moda Haftası kapsamında Paris’e gitmesi ve Mehmet Bey’in arkadaşlarıyla çıktığı yemek sonrasında çıkan dedikodular çiftin arasının açılmasına sebep olmuştu. şimdiler de ise evliliklerine mutlu mesut devam eden çift, bu ufak sorunu aşmış gözüküyor.

Kız çocuk sahibi olacaklar

Geçtiğimiz yıl evlenen Ali Gürsoy-Melis Çiftçi çifti,
4 ay sonra bir çocuk sahibi olacak. Beş aylık hamile olan Melis Hanım, bir kız çocuğu bekliyormuş. Ayşe-Ergun Gürsoy çifti de ilk torunlarının kız olacak olmasından ötürü son derece mutlu olduklarını  belirtiyor.

Haberin Devamı

Şensoy ENKA’da

Ortaoyuncular tiyatro topluluğu tarafından sahnelenen “2019 Bilimsiz Kurgusal Güldürü” adlı tiyatro oyunu 21. ENKA Kültür Sanat Bahar Etkinlikleri kapsamında keyifli ve eğlenceli bir akşam yaşatmak üzere tiyatro severlerle buluşuyor. Ferhan şensoy’un yazıp, yönettiği ve başrolünü üstlendiği oyunu yarın akşamı saat 20.30’da ENKA ıbrahim Betil Oditoryum’unda izleyebilirsiniz.

Elleriniz de genç kalsın

Gençleşmede hızlı ve etkili bir yöntem olduğu iddia edilen OHT Peptide 3 Serisi’nin yeni ürünü OHT Peptide 3 el kreminin  tanıtımı için önceki gün bir davet düzenlendi.

Ürünü Türkiye pazarına sunan Özlem ve Korhan Acar kardeşlerin Nişantaşı Salomanje’de verdiği davette, “Elleriniz de Genç Kalsın” sloganıyla tanıtılan OHT Peptide 3 El Kremi, güzelliğine ve bakımına düşkün elit isimleri bir araya getirdi.
Gecenin organizasyonunu Ayşe Azizoğlu ile OHT Türkiye Distribitörlüğü adına yapan Özlem ve Korhan Acar kardeşler, “Ellere daha genç ve daha güzel bir görünüm kazandırmak amacıyla geliştirilmiş olan OHT Peptide 3 El Kremi’nin, Amerika’dan sonra Türkiye’de de tüm bakımlı hanımların gözdesi olacak gibi” diye konuştular. Davette Feriha Göksu, Sedef Cauki, Perihan Akı, Deniz Murathanoğlu, Nil Burak ve Oya Germen de bu yeni ürünü deneme fırsatı buldular.

Haberin Devamı

Mini İtalya turu

Fatoş Hataylı ve tümü kadın arkadaşlarından oluşan grubu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle geçtiğimiz hafta ıtalya’ya uçtular. Hataylı ve Ebru Sanver’in organize ettiği gezi esnasında ilk durak Roma olmuş. Dünya Kadınlar Günü için gerçekleştirilen bu seyahatte Vatikan Büyükelçimiz ve Roma Büyükelçimizi ziyaret eden grup bir günü de kendilerine alışveriş için ayırmışlar.

Yazarın Tüm Yazıları