Öfkeli davranmamaya özen gösterin

Bugün Güneş burç değiştiriyor ve Yay Burcuna giriyor.

Böylece Yayların dönemi başlamış oluyor. Aslan burcunda dolaşan Ay sabahın erken saatlerinde Satürn’ü sonra Mars’ı ve öğle saatlerinde ise Neptün’ü tetikleyecek. Meydana gelen olaylar baskı yaratabilir. Alkol, zehirler, kimyasal maddeler ve yanılgılardan kaynaklanabilecek sorunlar çıkabilir. Bugün sert bir tavır içinde bulunmamaya ve öfkeli davranmamaya özen göstermek gerekiyor.

Yay Burcunun özellikleri

Zodyak’ın en iyimser tipleri olan Yaylar, bu özellikleri sayesinde şansı davet ederler. Burçlar kuşağının bu şanslı tipi iyimserliğin getirdiği rahatlığı çevrelerine yansıtır ve neşeleriyle en gergin ortamları bile yumuşatırlar. Ciddi sorunlar karşısındaki pozitif tavırlarıyla dikkat çekerler.

Şu sıralar derin düşüncelere dalan Yaylar’ın içsel seyahatler yapmaları mümkün fakat fazla derinleşmeseler ve seyahatlerini dış dünyada yapsalar daha iyi olacak. Fakat bir proje üzerinde çalışıyorsanız, bundan daha iyi bir zaman bulamazsınız. Bu arada yapılması gereken işler bekleyebilir. Zaten genel olarak Yaylar aceleci tipler değildir. Gelişmeleri akışına bırakmayı ve izlemeyi bilirler.

Nasıl olsa her şey istedikleri gibi gelişecek ve sonunda istediklerine kavuşacaklarını bilirler. Bu bilgiyle ve iyi beklentiler içinde bulundukları için de istedikleri olur. Genişleme, büyüme ve evrensel bilgiye ulaşmak için hareket halinde olmak gerektiğini bilen Yaylar, uzun yolculuklardan keyif alır.

Dar alanlar, kapalı mekanlardan hoşlanmayan Yaylar’ın özgürlüğünü kısıtlayan durumlar hasta olmalarına neden olabilir. Anne, baba, eş, patron veya arkadaşının kendisine baskı uygulamasından ve kısıtlamasından hiç hoşlanmaz. Tepkileri şiddetli olmasa bile istediği özgür ortamı yaratmayı başarır. Baskı kurduğunuz zaman hemen uzaklara gitmek için projeler yapmaya başlar.

Büyük veya çok uzak hedefler bir Yay’ı korkutmaz. Doğuştan maceracıdır ve hedefin neresi olduğu çok önemli değildir. Sadece gidilecek bir hedef olması yeterlidir. Çünkü hedefin olması demek, yola çıkmak demektir ve Yay için yollarda olmak önemlidir. Yaylardan pek çok araştırmacılar ve seyyahlar çıkar.
Yazarın Tüm Yazıları