Öfke patlamalarına dikkat

İlginç fikirlerin ortaya çıktığı bir gün. Evraklar, faturalar, iletişim cihazları ve haberleşmelerle ilgili sürpriz gelişmeler, bazı karışıklıklara neden olabilir ve bunun sonucunda ilginç sistemler geliştirilebilir.

Disiplin ve kararlılık içinde bulunmak, karışıklıklarla başa çıkmayı sağlayacak. Ancak büyük bir hırs ve öfke patlamaları ortaya çıkabilir ve bütün bunlar beklenmedik değişikliklerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Ayrıca kaza riskinin yükseldiği bir gün.

MEKTUPLAR

Yükselen burcunuz Boğa ve siz güzelliğe son derece düşkün birisiniz. Çünkü hem burcunuz, hem de yükselen burcunuzun yöneticisi güzellik, sanat ve aşkı sembolize eden Venüs Terazi burcundayken doğmuşsunuz. Fakat Venüs’ün bulunduğu konumda kendini göstermesi biraz zor. Üstelik sanat potansiyeline sahip olduğunuz görünüyor ve sanatın içinde olmamak sizde gerilim yaratır. İş olarak sanatla bağlantılı bir alanda çalışırsanız, hem başarılı olacak, hem de aşık olacağınız kişiyle çalıştığınız ortamda karşılaşacaksınız. Bu sene sizin için verimli ve başarılı bir yıl olacak. Geçen yılın zorlayan ve baskı uyandıran duygusundan sıyrılacak ve içine gireceğiniz ortamlarda isteklerinizle karşılaşacaksınız. 2006 yılında şansınız yükseliyor. Aradığınız mutluluğu bu sene yakalayabilirsiniz.

l RUMUZ: DEJAVU

Yükselen burcunuz Yengeç. Üstelik Mars da Yengeç burcundayken doğmuşsunuz. Güvenli ortam ihtiyacınız çok yüksek olduğu için enerjinizi ortaya koymanız zor oluyor. Fakat spor ve sanatsal faaliyetlerde bulunarak enerjinizi açığa çıkarabilirsiniz ve böylece kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Hassasiyeti çok yüksek biri olduğunuz için algılamanız da yüksek. Fakat sahip olduklarını idealize eden birisiniz. Yani sahip olduklarınızı hayal ediyorsunuz ve hayal ettiklerinize sahip olmak istiyorsunuz. Bu durum hayatınızı zorlaştırabilir. Fakat hayallerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Yaşadığınız olaylar sizi değişmek için zorluyor. Bu sene sürpriz fırsatlar çıkacak. Bunları iyi kullanmayı başarırsanız, yaşantınızda önemli değişiklikler yapacaksınız.

l RUMUZ: GEZEGEN
Yazarın Tüm Yazıları