Nişantaşı güzelleri

Türkiye son yılların en sıcak ağustos ayını yaşıyor.

Ama buna rağmen güney bölgelerimize pek rağbet yok. Eskiden tüm sezonu Antalya, Bodrum veya Çeşme’de geçiren ünlüler, bu yaz birkaç hafta tatil yaptıktan sonra İstanbul’a döndüler. Turistik beldelerdeki esnaf kan ağlarken, İstanbul’un gözde eğlence ve alışveriş semti Nişantaşı’nda ise yüzler gülüyor. /images/100/0x0/55eb6dc2f018fbb8f8c07d5b

Kıyafet ve aksesuvarlara düşkünlüğü herkesçe bilinen Ender Mermerci, sık sık Nişantaşı’ndaki lüks, klimalı mağazalarda gardırobuna yeni parçalar eklerken görülüyor. Arzu Sabancı, zaten burada bir mağazası olduğu için semti terk etmiyor. Kimi de Esra Üstünkaya gibi arkadaşlarıyla Beymen Brasserie’de oturup saatlerce sohbet ederek, sıcaktan ve kalabalıktan uzak duruyor.

İyi ki doğdun Deniz

Deniz Akkaya, doğum gününü geçtiğimiz akşam Cahide-Sayfiye’de kutladı. Armağan Çağlayan’ın organize ettiği sürpriz gecede ünlü modeli yakın dostları da yalnız bırakmadı. Çapa Grup Genel Kordinatörü Rose Kar’ın da sürpriz yapıp bir doğum günü pastası hazırlattığı kutlamaya, Zeliha Sunal ise şarkılarıyla renk kattı.

Eleştirecek bir şey yok

Atilla Dorsay, önceki gün Nişantaşı Rumeli Caddesi’ndeki Hotel Riva’daydı. Otelin sahibi olan arkadaşı Murat Çelikel’i ziyaret etmişti. Çelikel’in ısrarlarına dayanamayıp yemeğe de kalan Dorsay, günün sonunda beğenisini "Bu oteli eleştirmeye gerek yok. Gördüklerim karşısında şaşırdım" diye konuştu.

Bağımlılık yaşı iyice düştü

Geçtiğimiz hafta sonu Bodrum’daydım. Beach’lerde yaş ortalaması 15-16 olan gençlerin eğlencesine tanık oldum. Saat 17.00 gibi başlayan yüksek volümlü müzik, alkol ve dans... Tabii ki eğlenecekler, çünkü gençler. Üzüldüğüm tek şey ise ellerinden düşürmedikleri ve birbiri ardına yaktıkları sigaralar! Aynı durumu Semiramis Pekkan’ın üvey oğlu Zoran Lalvani’nin, teknesinde ağırladığı arkadaşları arasında da gördüm. Zoran sigara kullanmasa da 15-16 yaşlarındaki arkadaşları birkaç saat içinde bir paketi tüketti. Bu manzara karşısında şaşırayım mı üzüleyim mi bilemedim doğrusu...

Mikanos’a arkadaşlarıyla gitmiş

Işıl Sarraf, geçtiğimiz hafta Mikanos’a gitmişti. Onun adaya bir aydır flört ettiği Bülent Verdi ile gittiği konuşuluyordu. Ancak dedikodulardan sıkılan Işıl Hanım, iddiaların asılsız olduğunu, Mikanos’a 15 kişilik bir grupla gittiğini ve kız kıza eğlendiklerini, önceki gün de İstanbul’a döndüklerini söyledi.

Patron da Musti’yi izledi

Doğuş Otomotiv’in "Trafik Hayattır" sloganıyla hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında çektiği eğitici reklam filminde de oynayan Mustafa Sandal, "Trafik Hayattır" konserlerine devam ediyor. Sandal’ın geçtiğimiz gün Bodrum Turgutreis D-Marin’de verdiği konser de büyük ses getirdi. Konseri izleyenler arasında Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk de vardı.

Hamilelik rahat geçiyor

YKM Yönetim Kurulu Üyesi ve Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Saruhan Tan, yakında baba olacak. Ebru Şallı’nın eşi Harun Tan’ın ağabeyi olan Saruhan Bey, iki ay sonra aileye bir minik daha katılacak olmasından dolayı çok mutlu. Kendisine geçtiğimiz akşam Kuruçeşme’deki eğlence kompleksi Sortie’de rastladım. Doğumun epey yaklaşmış olmasına rağmen eğlenceden geri kalmak istemeyen eşi Rahşan Hanım da ona eşlik ediyordu.

40 bin kişi ziyaret etti

Akbank sponsorluğunda 13 Haziran’da sanatseverlere kapılarını açan "Heykelin Büyük Ustası Rodin İstanbul’da" sergisi devam ediyor. Rodin’in 203 eserinin yanı sıra konferanslar, heykel atölyeleri ve çocuk eğitim programları gibi pek çok etkinlik de hayat buluyor. 13 Haziran’dan bu yana yaklaşık 40 bin kişinin ziyaret ettiği sergi kapsamında, özellikle çocuklara heykel sanatını anlatmak ve bu sanat dalına karşı ufuklarını genişletmek amacıyla hayata geçirilen heykel eğitim atölyeleri de bu ilgiden nasibini alıyor. Sakıp Sabancı Müzesi’ndeki serginin 3 Eylül’e kadar ziyarete açık olacağını da ekleyeyim.

Erkeklere pahalı aksesuvar

Pırlanta, altın ve gümüş, kravatta buluştu; Zen firması, koleksiyonlarına bir yenisini ekledi. Gümüş üzerine pırlanta ve altın kullanılarak tasarlanan ve dünyada bir benzeri olmayan "Pırlantalı Kravat Koleksiyonu"nda, günün moda trendlerine uygun farklı desen ve renkte pek çok kravat yer alıyor.
Yazarın Tüm Yazıları