Mektuplar

Yükselen burcunuz Aslan. Ay ise İkizler Burcundayken doğmuşsunuz. Son derece hareketli ve enerjik bir yapıya sahipsiniz.

Burcunuz ile Yükselen burcunuz arasında olumlu etkileşim olması ve Ay ile de uyumlu açı yapması, kendisinden memnun biri olmanıza neden oluyor. Şu sırada hissettiğiniz baskı yüzünden zorlanabilirsiniz fakat bu durum sizin aşama yapmanıza yardımcı olacak. Büyüyorsunuz. Ve buna bağlı olarak değişiyorsunuz. Çok arzu ettiğiniz yurt dışı hayalinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Hem yurt dışında okuyabilirsiniz, hem de ülkeler arası seyahat etmenizi sağlayacak türde bir işinizin olması mümkün. Fakat bütün bunları gerçekleştirebilmeniz, sizin şu sıralarda baskı olarak algıladığınız durumla başa çıkarsanız mümkün. Üstelik başaracak gücünüz var. Kendinizi bırakmayın ve geleceğe yönelik isteklerinizi düşünerek çalışın. O zaman başaracaksınız.

 RUMUZ: Littelhope

Sevdiğinizle aranızda ilginç bir uyumluluk var. Birbirinizi görür görmez aşık olanlardan değilsiniz. Fakat birbirinizi derinden etkilemiş ve derin bir bağ hissetmiş olmalısınız. Bu ilişki her ikinizin de değişmesine neden olacak. Tabii ilişkiyi sürdürmeyi başarabilirseniz. Çünkü birbirinizi çok fazla zorlayacağınız görünüyor. Onun yakın çevresiyle ilişkilerinin güçlü olması, sizi rahatsız edebilir. Fakat ona yakınlarıyla ilgileniyor diye kızmayın ve özgürlük ihtiyacını kısıtlamayın. O zaman ilişkiniz istediğiniz yönde gelişecek. Mart ayından sonra evlilik potansiyeliniz harekete geçiyor. 

RUMUZ: Kır çiçeği

Yaratıcılığın uyanacağı gün

Ani gelişmelerin meydana geldiği bir gün. Sahip olmak, büyük kazançlar elde etmek için güçlü arzular uyanacak. Aniden meydana gelen gelişmeler hem korku uyandıracak, hem de kazanmak için yaratıcılığı harekete geçirecek. Bilinçaltının derinlerinden yükselen farklı isteklerin açığa çıkması son derece ilginç fırsatların doğmasına neden olabilir. Gizlenmiş olayların açığa çıkması sansasyon uyandırabilir.
Yazarın Tüm Yazıları