GeriKahve Falı Falda sapan görmek ne demek? Kahve falında uzun, büyük, ters ve kırık sapan çıkması
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda sapan görmek ne demek? Kahve falında uzun, büyük, ters ve kırık sapan çıkması

Falda sapan görmek ne demek? Kahve falında uzun, büyük, ters ve kırık sapan çıkması

"Fal baktıran kişiler için falların anlamı ve yorumları çok önemli görülmektedir. Çünkü her yorumla hayatınız ile alakalı yeni bir bilgi edinebilirsiniz. Edindiğiniz bu bilgiler ışığında atacağınız adımlara daha çok dikkat etmelisiniz. Falda sapan görmek ne demek? Kahve falında uzun, büyük, ters ve kırık sapan çıkması nedir detayları ile derledik."

Dünyanın birçok noktasında fal baktıran kişiler olduğunu biliyoruz. Fal baktırdığınız zaman kendinizi daha bilgili ve güvende hissedebilirsiniz. Çünkü size sunulan bilgiler daha anlaşılır bir hayata adım atmanıza yol açacaktır.

Falda Sapan Görmek Ne Demek?

Falda sapan görmenin iki türlü anlama çıktığı bilinmektedir. Bunlardan birisi fal sahibine hata yapıldığı veya yapılacağı anlamına gelmektedir. Diğer anlam ise fala baktıran kişinin yanlış kararlar alacağının görülmesidir.

Falda Uzun Sapan

Falda uzun sapan çıktığı zaman herkese güvenmemeniz gerektiği anlaşılmaktadır. Güvendiğiniz kişiler size her an yanlış yapabilirler.

Kahve Falında Büyük Sapan Çıkması

Faldaki diğer bir sapan türü de büyük sapandır. Bunun anlamı ise sizi hedef alan birisinin söyleyeceği kötü sözleri ifade etmektedir.

Falda Ters Sapan

Falında ters sapan çıkması fal sahibinin yapacağı işlerde kendisine köstek olmak isteyen birisini fark etmesi anlamına gelir.

Falda Kırık Sapan

Kırık sapanın falda çıkması sonucunda öfke ve kin anlamlarına gelir.

Tabakta Sapan Görmek Anlamı

Sapanı fincan yerine tabakta görmeniz durumunda beklemediğiniz bir kişiden zarar görme ihtimaliniz vardır.

 

False