Londra’dan sonra Moskova

Geçtiğimiz hafta sonu, bünyelerinde Da Mario, Vogue, Kitchenette ve Zuma gibi İstanbul’un en popüler yeme-içme ve eğlence adreslerini barındıran İstanbul Doors’un davetlisi olarak Moskova’ya gittim.

Haberin Devamı

Son olarak Londra’nın ünlü restoran grubu Tom Aikens’ı bünyesine katan ve Tom Aikens Group Ltd’nin dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şef ortağı Tom Aikens ile 23 Mart’ta Londra’da ortaklık sözleşmesi imzalayan Levent, Rıza ve Bülent Büyükuğur kardeşler ile Berk Ekşioğlu, şimdi de Moskova’da Kitchenette’in şubesini açtı.
Moskova’da yaşayan Türk işadamları Levent Endam, Tolga Ünsal ve Ömer Bayraktar’ın ortaklığında, Expo Center Fuar Merkezi’nin de olduğu bölgedeki Afimall’de hizmete giren Kitchenette’in açılışına, Rusya’da yaşayan Türk işadamlarının yanı sıra Rusya’nın ünlü isimleri de katıldı.

Plajda defile

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın ile sevgilisi Tugay Gökkaya birkaç günlük Göcek turunun ardından yeniden Bodrum’a döndü. Yalçın sık sık deÄŸiÅŸtirdiÄŸi bikini, mayo ve plaj aksesuvarlarıyla objektife takıldı.Â

Haberin Devamı

Taht gibi ÅŸezlong

Eda Taşpınar’ın her yaz Türkbükü’nde güneşlendiği şezlongu iki yazdır boştu. Bora Kozanoğlu ile ilişkisi başladığından bu yana tatil rotasını Çeşme’ye çeviren Eda Taşpınar’la özdeşleşen Maça Kızı Otel’deki şezlong bu yaz Deniz Berdan’ın oldu.

Ayaklı reklam panosu

Ünlü modacı Canan Yaka ile eşi Ergin Tanca, yoğun iş tempolarına mola verip soluğu Bodrum’da almış. Türkbükü sahilinde yürüyüş yaparken görüntülenen çift, üzerlerinde dünyaca ünlü markaların logolarının bulunduğu havlu ve tişörtleriyle objektife poz verdi.

Kraliçe’nin doğum günü kutlandı

İngiliz Ticaret Odası, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in 85’inci doğum gününü İstanbul’daki İngiltere Başkon-solosluğu’nda özel bir davetle kutladı. İngiliz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Jonathan Beard’ın ev sahipliği yaptığı davete aynı zamanda İngiliz Ticaret Odası’nın da onursal başkanı olan İngiltere Büyükelçisi David Reddaway ve İngiltere Başkonsolosu Jessica M. Hand de katıldı.

Simitçi evlendi

Simit Sarayı zincirinin kurucularından ve Kavukçu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu ile SKY Türk haber spikeri İlkin Ündeş önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı’nda evlendi. Bakan Zafer Çağlayan’ın nikah şahidi olduğu düğünde Galatasaray Kulübü yöneticilerinden olan damat Abdullah Kavukçu’yu futbolcular ve yöneticiler yalnız bırakmadı. Alişan’ın şarkılarıyla renk kattığı düğüne birçok ünlü isim katıldı.

Haberin Devamı

Çeşme’de müzik ve eğlence

Gökhan Çarmıklı ve Siren Ertan çiftinin sahibi olduğu 7800 Çeşme, geçtiğimiz hafta sonu bir partiye daha ev sahipliği yaptı. Jim Beam Black sponsorluğunda düzenlenen partide, Hüsnü Şenlendirici ile GAZLA grubundan Ateş Tezer ve DJ UFUK’un performansı yoğun ilgi gördü.

Yazarın Tüm Yazıları