Hürriyet haberlerinden geri kalma, tüm aboneliklerini yönet ve abone ol.
BÜLTENLERİNİ YÖNETÇocukluğum belki de güzel anılarla dolu olduğundan, çocukluk döneminde yediğim yemekler de hafızamda hep güzel kalmıştır. Bunda rahmetli anneannemin yaptığı mükemmel dolmalar, etli ekmekler, mantılar ve kol börekleri de önemli rol oynuyor tabii… Ama...
Dalyan, bence Türkiye’nin en özel yerlerinden biri… Arkada berrak sularıyla Köyceğiz Gölü, önünde kanalları, kanal sonucu açıldığı; Bülent Ortaçgil’in de “ayrı düşmüşüz, yan yana” diyerek betimlediği “kafa karışıklığı” bazlı doğal güzellik “Dalyan...
Vedat Milor, geçtiğimiz haftalarda YouTube’da “Rehber” adını verdiği ve “Bir Gastronomi Belgeseli” olarak nitelendirdiği bir video yayınladı. Edebiyat atıflarından tema seçimine kadar baştan sona severek izlediğim bir belgesel oldu. Başta Vedat Milor...
Her zaman et döner üzerine yazıp çizecek halimiz yok ya! Öğrencinin dostu, dar gelirlinin kurtarıcısı, üst gelirlinin “suçlu zevki” tavuk döner üzerine de birkaç kelam edelim…
Yumurta, zeytin, beyaz peynir, bal, kaymak, sucuk, domates gibi ilk 11’i yüksek profilli elemanlardan kurulu Türk sabah kahvaltısının İstanbul’da son zamanlarda çok ciddi bir rakibi var: Kruvasan (croissant)
Bundan yıllar önce, tatil seçimindeki tek kriter güzel deniz ve bol güneşti. Turizm acentelerinde bulunan broşürler aracılığıyla gidilecek yerler seçilir; deniz ve güneş tatili yapılır, geri dönülürdü. Kış turizmi sadece belli bir kesimin...
2020’nin ilk yazısından herkese merhaba! Her gün döner yiyebilecek kapasitede bir insan olarak herkese en sevdiği yemeği tüm yıl boyunca sıkılmadan tüketebileceği bir yıl diliyorum!