Sağlığı da huzuru da memleketinde açtığı restoranda buldu
Turizm sektörünün yanı sıra farklı iş kollarında çalıştıktan sonra yakalandığı akciğer enfeksiyonu nedeniyle uzun ve yorucu bir tedavi süreci geçiren Tiryaki, daha sağlıklı bir yaşama kavuşabilmek için eşiyle birlikte memleketi Ladik'e yerleşti.
Restoranda müşterilerine yetiştirdiği kazlardan yaptığı tirit ile kuzu tandır ikram eden, tatlı olarak ise manda yoğurdu ve pekmez sunan Tiryaki, ilçeye dışarıdan da konuklar çekmeye başladı. Şenol Tiryaki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, memleketine dönerek huzura ve sağlığına kavuştuğunu söyledi.
Doktorların da tavsiyesiyle temiz havası olan memleketine yerleştiğini dile getiren Tiryaki, "Burada oksijen bol her şey doğal. Restoranın da doğal olmasını istedim. Dizaynı, tasarımı ve bütün altyapısı kendime ait. Masalar sandalyeler hep el emeği. Buranın doğal olmasını istedim. Burada kablo ve cam harici sanayi ürünü hiçbir şey yok. Masalar el işlemeciliği kütük masa. İnsanlar da bunlardan hoşlanıyor. Biz de böyle bir konsept izledik, güzel de oldu sanırım. Gelenler de beğeniyor" ifadelerini kullandı.