Ramazan Menüsü 2023 (4. gün): Bugün iftara ne yapsam, ne pişirsem? diyenlere iftar yemeği tarifleri...
Ramazan menüsü iftar hazırlıkları yapanlar için her gün araştırılmaya devam ediyor. Bolluk ve bereketi getiren Ramazan ayı aynı zamanda sofralarıyla meşhurdur. İftar masası için "Bugün iftara ne yapsam, ne pişirsem?" diyenler için, işte Ramazan menüsü 4. gün iftar tarifleri...
Ramazan Menüsü 4. gün için araştırmalar sabah saatlerinden itibaren devam ediyor. Ramazan sofralarının olmazsa olmazı çorbasından tatlıya bugün ne pişirsem diyenlere alternatif tarifler hazırladık. İşte, 26 Mart iftar menüsü seçenekleri...
SİVEREK TAVA
Siverek tava, Şanlıurfa mutfağının enfes lezzetlerinden biri. Pratik yapımının yanı sıra tadıyla sofralara renk katıyor. Tercihe göre pilav ve ayranla enfes bir menü oluşturulabilir. Ayrıca lavaşla da servis edilebilir. Peki Siverek tava nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte Siverek tava tarifi...
DÖVME PİLAVI
Yöresel lezzetlerimizden dövme pilavı tarifi kolay yapımı ve damak çatlatan tadıyla akşam sofralarınıza konuk oluyor. Etli ya da tavuklu hazırlanabilen dövme pilavı tarifini bu kez kuşbaşı et ile hazırladık. Pilav yapımında aşurelik buğday kullanabilirsiniz. İşte, Adana usulü dövme pilavı tarifi detayları...
TABLACI SALATASI
Adana'ya ait meşhur tablacı salatası, et yemeklerinin ve kebapların en güzel eşlikçisi. Soğan, maydanoz, domates ile kolayca hazırlayabileceğiniz bu nefis salata, ekşi sosuyla da harika oluyor. Sofranızı lezzet ve renk katabileceğiniz bu salatayı mutlaka denemelisiniz. Peki tablacı salatası nasıl yapılır? İşte tablacı salatası tarifi...