Beypazarı'nın 80 katlı baklavası için yoğun mesai başladı
Beypazarlıların bayram ikramlıkları arasında ilk sırada yer alan meşhur baklavaya olan talebi karşılamak için çalışanlar sahurda iş başı yapıyor.
Beypazarı’nın asırlık lezzeti 80 katlı ev baklavası için bayram mesaisi başladı. Beypazarlıların bayram ikramlıkları arasında ilk sırada yer alan meşhur lezzetin talebini karşılamak için çalışanlar sahurda iş başı yapıyor.
Türkiye’nin dört bir yanından gelen turistler usta ellerde özenle hazırlanan ev baklavasının tadına bakabilmek için sıraya giriyor. Beypazarlı baklava üreticileri, Ramazan Bayramı öncesi artan talebi karşılamak için sahurda çalışmaya başlıyor.
Baklavanın lezzetini sevgiden aldığını söyleyen baklava ustası Şirin Karacaoğlu, “Beypazarı'mızın yöresel tatlısı bu herkesin evinde vardır bayram arası. Bu meşhurdur. Turistler çok ilgi gösteriyor. Sunumlarımız çok güzeldir. Damat baklavamızın sunumu çok özeldir” dedi.