Kozmik enerjiyle bütünleşmek mümkün

Güneş tutulması sırasında açığa çıkan kozmik enerji sırasında uygulanabilecek bir meditasyon yönetimi daha önce anlatmıştım.

Güneş tutulması sırasında yapılabilecek böyle bir uygulama fikri, uzun yıllar önce bir araştırma sırasında bende uyandı. Karşılaştığım belgede simyagerlerin bakırı altına dönüştürme çalışmasıyla ilgili şöyle bir açıklama yer alıyordu; "Simyager, bakırı altına dönüştürmek için uzun bir hazırlık dönemi yaptıktan sonra özel bir kozmik anı bekliyor. Bu an, ’Şems ile Kamer’in izdivaç anı..."

Bu ibareyle karşılaştığım zaman düşünmeye başladım. Simyanın felsefesinden yola çıkarak aslında bakırı altına dönüştürmek için yapılan uzun çalışmaların nedenini anlamaya çalıştım.

"Her şey, her şeyin içinde vardır" felsefesinden yola çıkarak bakırın içinde de altın vardır, o halde bakır altına dönüşebilir, şeklindeki bir düşünceden yola çıkan simyager, karışık bir madde olan bakırı, saf madde olan altına dönüştürmek için hayatını adıyor.

Demek ki simyager böyle bir çalışmaya hayatını adamış olduğuna göre işin içinde daha başka şeyler olmalı.

Sonra simyagerin bu çalışmayı yapmasındaki amacı keşfediyorum. Aslında bakırı dönüştürmeye çalışırken kendisini dönüştürmeyi hedefliyor. Kendisinin dışındaki madde üzerinde çalışmalar yaparak, aslında kendi üzerinde çalışıyor.

Karışık bir madde olan bakırı zaman ve mekandan etkilenmeyen altına dönüştürmeyi başarabilirse, bir karışım olan kendisini de zamanın ötesine geçirebilecek ve saf hale gelebilecek!

İşte simyagerin gerçek amacını öğrendiğim zaman, bakırı altına dönüştürmek için neden kozmik enerjinin açığa çıktığı Güneş tutulması anını beklediğini anladım. Tutulma anında doğanın bu görsel şölenini izlemek yerine kendi içine dönmesini sağlayan bu dönüştürme çalışmasını neden yaptığını keşfettim.

Ve simyagerin madenlere konsantre olarak yapmaya çalıştığı eylemi doğrudan bedenimin içine yönelerek gerçekleştirebileceğimi düşündüm. Ve tutulmaların meydana geldiği noktalara seyahat etmeye karar verdim.

En etkileyici olanı 1999 yılında Kastamonu’ya yaptığım seyahat idi. Ve şimdi daha şuurlu bir biçimde Antalya’ya gidiyorum. Su Otel’in desteği ile sahilde öğrencilerimle birlikte dünyanın kendisini büyük bir laboratuvar olarak kullanmayı ve kendimizi de bu laboratuvarın hem malzemesi, hem de uygulayıcısı olarak tutulma anında kozmik enerjiyle bütünleşmeyi ve kendimizi dönüştürmeyi hedefliyorum.

Gizli ilişkiler ortaya çıkıyor

Gizli kapaklı yürütülen bazı işlerin sürpriz bir biçimde ortaya çıkması, karışıklıklara ve skandallara neden olabilir. Şimdiye kadar farkına varılmamış olayların ve önemsenmeyen konuların önem kazanacağını işaret eden gökyüzünün konumu, gizli örgütlerin ve karışıklık çıkarmaya yönelik planların ortaya çıkacağını gösteriyor. Ancak sabır ve dirayetin artması, üst düzey yöneticilerin olaylara hakim olması mümkün. Düşüncelerin ilginç boyutlara ulaşacağını ve alışılmışın dışında çok farklı konuların gündeme geleceğini de belirtmeliyim.
Yazarın Tüm Yazıları