GeriTüm Tarifler Enginar pesto tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Enginar pesto tarifi

Enginar pesto tarifi

Kızarmış ekmekle servis etmek için bu lezzetli enginar pesto'yu mutlaka denemelisiniz.

  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk

Yapımı için malzemeler

Malzemeler:

 

3 adet orta büyüklükte enginar
1 litre su
15 g rendelenmiş parmigiano Reggiano peyniri
1 adet limonun suyu
2 diş kabukları soyulmuş sarımsak
1 çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı zeytinyağı
 

Üzeri için;

 

Maydanoz

 

Kullanılan ürünler;

 

·       Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak

·       Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti

·       Arçelik No Frost Buzdolabı

Enginar pesto tarifi Nasıl yapılır?

 Tarif:

 

  1. Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak' ta yer alan tencerenin içine enginarları ekleyip üzerini geçmeyecek kadar su koyup 30 dakika pişirin.
  2. Pişen enginarları bir kaç parçaya kesin.
  3. Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak 'nin içine enginar, parmigiano Reggiano peyniri, limon suyu, sarımsak, karabiber ve zeytinyağını ekleyip karıştırın.
  4. Ardından Enginar pestonuzu Arçelik No Frost Buzdolabı'nda 1 saat soğutun.
  5. Enginar pestonuz hazır.
  6. Üzerini maydanoz ile süsleyip kızarmış ekmek eşliğinde servis edebilirsiniz.

 

Afiyet Olsun!

Sponsorlu İçerik.