Son Güncelleme:
Enginar pesto tarifi
Kızarmış ekmekle servis etmek için bu lezzetli enginar pesto'yu mutlaka denemelisiniz.
Yapımı için malzemeler
Malzemeler:
3 adet orta büyüklükte enginar
1 litre su
15 g rendelenmiş parmigiano Reggiano peyniri
1 adet limonun suyu
2 diş kabukları soyulmuş sarımsak
1 çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Üzeri için;
Maydanoz
Kullanılan ürünler;
· Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak
· Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti
· Arçelik No Frost Buzdolabı
Enginar pesto tarifi Nasıl yapılır?
Tarif:
- Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak' ta yer alan tencerenin içine enginarları ekleyip üzerini geçmeyecek kadar su koyup 30 dakika pişirin.
- Pişen enginarları bir kaç parçaya kesin.
- Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak 'nin içine enginar, parmigiano Reggiano peyniri, limon suyu, sarımsak, karabiber ve zeytinyağını ekleyip karıştırın.
- Ardından Enginar pestonuzu Arçelik No Frost Buzdolabı'nda 1 saat soğutun.
- Enginar pestonuz hazır.
- Üzerini maydanoz ile süsleyip kızarmış ekmek eşliğinde servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
Sponsorlu İçerik.