Malzemeler: 2 çorba kaşığı zeytinyağı2 adet soğan600 g doğranmış havuç2 sap kereviz sapıYarım su bardağı pirinç5 su bardağı sıcak tavuk suyu1 tatlı kaşığı sarımsak püresiYarım tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiberServis için bir paket krema Tarifi:Arçelik Ankastre Ocak’ta zeytinyağını kızdırın.Arçelik Rose Gold Eternity Doğrayıcı ile doğranmış soğanları ekleyin ve sotelemeye başlayın.Hemen ardından aynı soğanlar gibi çok iri olmayan doğranmış havuçları ekleyin.1 dakika kadar soteledikten sonra pirinci ekleyip söyle bir çevirin ve sıcak tavuk suyunu ekleyin.Ardından kereviz sapı, sarımsak, tuz, karabiberi de ekleyin.Havuçlar iyice yumuşayıp, pirinçler pişinceye dek tıkırdamada pişmeye devam etsin.Herşey iyice piştikten sonra, Arçelik Rose Gold Etenity El Blender’ı ile çorbayı pürüzsüz hale getirin.Servis kasesine koyduğunuz çorbaya 1 yemek kaşığı krema ekleyip servis edin.Afiyet olsun! Sponsorlu içerik