Kazanmak için güçlü istekler açığa çıkıyor

Bugün son derece ilginç uygulamalar yapılabilir. Uzay ve teknolojiyle ilgili gelişmeler dikkat çekici olacak.

Aniden ortaya çıkan bazı durumlar rahatsızlık verse bile aynı zamanda meydana gelen olaylar sürpriz fırsatlara dönüşecek. Bugün kazanmak için güçlü isteklerin açığa çıkacağı bir gün. Atılımda bulunmak ve istekleri gerçekleştirmek için uygun fırsatlar çıkacağını işaret eden gökyüzü, yabancılarla yapılacak iş ortaklığı ve benzeri çalışmaların son derece başarılı olacağını gösteriyor.

Şimdi kendini anlama zamanı

Venüs’ün şu sıralarda geri gitmeye devam etmesi, duyguların daha da derinleşmesine ve ilişkilerin önem kazanmasına neden oluyor. Fakat derinleşen duygular ilişkilere daha derin anlamlar yüklemek ve bazı noktalara takılıp kalmak gibi durumlara neden olabilir.

Aslında bu dönem kişinin kendisini anlaması için uygun bir zamandır. Yeter ki kişi kendisini bu duygusallığa kaptırmasın. Çünkü yoğunlaşan duyguların altında gizli takıntılar ve unutulmuş olayların bıraktığı izler bulunmaktadır. Şimdi bunları anlamak için duyguların altına bakma zamanıdır. İçinizde büyüyüp sizi ele geçiren duygunun dışına kendinizi çıkarabilir ve sanki bir başka kişi gözlüyormuş gibi kendinizi izlemeyi başarabilirsiniz. Ve hatta açığa çıkan duyguların gerçek nedenlerini keşfedebilirsiniz. Hem de kimsenin yardımı olmaksızın.

Gerçekten bilmek istiyorsanız, şimdi kendinizi anlama çalışması yapabilirsiniz. Hatta sadece bu duygunun baskısından kurtulmak için böyle bir çalışma yapmayı deneyebilirsiniz.

Aslında bu çalışmayı yaparken bunun bir deney olduğunu düşünerek yaparsanız, başarı şansınız çok daha yüksek olacaktır. Yani ille de bilmeye çalışmayın. Belki sizi yoran bu duygunun tetikleyicisi her ne ise çok derinlerde olabilir. Sizin kendi kendinize ulaşamayacağınız kadar derinlerde olması mümkün. Ve sizin bunu keşfetmeniz o kadar önemli değil. Fakat bu çalışmanın sonucunda kendinizi daha iyi hissedecek ve hatta kendinizle ilgili çok ilginç tespitlerde bulunup, şimdiye kadar yapmadığınız yorumlar yapabileceksiniz.

Bu çalışmayı yapabilmek için sadece tek bir önemli nokta var, o da gerçek bir niyet ve istek içinde bulunarak çalışmaya başlamak. Tabii ki niyetiniz kendinizi anlamak olmalı ve bunu gerçekten istemelisiniz. Sonra anlayıp anlamamanız çok önemli değil. Yani çalışma sırasında kendinizi anlamak için fazla zorlamayın, sadece deney yaptığınızı düşünün. Çalışmanızı yapıp bitirdikten sonra içinizden gelenleri bir deftere yazın. Bir çeşit günlük tutuyormuş gibi tarih atarak içinizden yükselenleri yazın.

Bu çalışmayı yapmak çok kolay. Bunun için kendinize yarım saatlik bir zaman ayırın ve bu zaman içinde sizi hiçbir şeyin rahatsız etmeyeceğinden emin olun. Sonra tamamen rahat bir şekilde oturun ve önce niyetinizi hatırlayın. Daha sonra dikkatinizi kendi içinize yöneltin. Bunu sağlamak pek kolay olmaz. Bu nedenle zihninize hücum eden düşüncelerinizi serbest bırakın. Fakat hiçbir düşünceyi tutmayın. Bir süre zihniniz fikirden fikire atladıktan sonra tekrar dikkatinizi kendinize odaklayın ve kendinizi anlama çalışması yaptığınızı düşünün ve dikkatinizi kendi içinize yöneltin.

Bu sırada aklınıza ilginç düşünceler gelebilir veya bazı olayları hatırlayabilirsiniz. Hemen defterinize bunları not edin ve sonra tekrar zihninizi boşaltıp, kendi içinize bakmaya devam edin. Bu çalışmayı Venüs’ün geri gitme hareketi düzelene kadar her gün yapın. Venüs 4 Şubat günü ilerlemeye başlıyor.
Yazarın Tüm Yazıları