Karmaşık sorunlar çözülecek

Sert ve zorlayıcı olaylar karşısında yaratıcılığın harekete geçeceğini işaret eden gökyüzünün konumu özellikle öğleden sonra sürpriz fırsatların çıkacağını gösteriyor.

Karmaşık sorunlar son derece ilginç bir biçimde çözümleneceği gibi şimdiye kadar karanlıkta kalmış duygular da açığa çıkabilir. Şuuraltını görünür hale getiren cihazların keşfedilmesi ve ilginç yöntemlerin ortaya çıkması düşünce biçiminin ve duyguların değişmesine neden olacak.

Öfkenizi kontrol etmenin yolları

İstanbul’dan D.E.’nin anlattıkları ilginç. Diyor ki; ‘Olaylar karşısında kendimi kontrol edemiyorum. Sonra müthiş bir pişmanlık duyuyorum. Kendimden nefret ediyorum. Neden bu kadar sinirliyim? Aslında öfkelenmek istemiyorum ama kendimi tutamıyorum.’

Astrolojik açıdan Mars’ın sert etkileri, öfkeli bir tabiat verir. Ancak yüksek potansiyelli bir enerjiye sahip olduğunuzu da gösterir. Enerjinizi boşaltacak bir alan bulamayıp içinizde biriktirdiğinizde ortaya çıkan patlamalar çok şiddetli olur. Yani enerji fazlanızı akıtabileceğiniz uğraşlar edinmeniz gerekiyor.

Sonra öfkelendiğiniz durumları tespit edin ve sizi neden öfkelendirdiğini anlamaya çalışın. Aslında dikkatinizi kendinize yöneltmiş bulunuyorsunuz ve davranış biçiminizden rahatsız olduğunuzu dile getirebilecek duruma gelmişsiniz. Bu önemli bir aşama. Biraz daha derinleşip yoğunlaşacak olursanız, çözeceksiniz. Üstelik doğum haritanızda anlayabileceğinizi gösteren işaretler var.

Özellikle ilişkiler konusunda beklediğiniz davranışları görememek ve baskı hissetmek sizi öfkelendiriyor. Bizi zorlayan herhangi bir şey olmasa her şeyin daha kolay olacağını ve istediğimiz şeyleri çok daha kolay ve rahat yapacağımızı düşünürüz. Fakat bizi bıraktıkları anda, yani üzerimizde hiçbir baskı hissetmediğimiz zaman yapmayı düşündüğümüz işleri ertelemeye başlarız. Bunun sonucunda yine öfkeleniriz.

Çevrenizin baskılardan rahatsız oluyorsanız, kendi üzerinizde disiplin oluşturmayı öğrenmeli ve duygularınızda değişiklik yapabilecek oto kontrolü sağlamalısınız. Bunun sonucunda öfkenizi de kontrol edecek duruma gelirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları