Kararlar ve yargılar değişebilir

Onur ve gurur adına yapılan davranışlar ve ortaya çıkan durumlar koşulları zorlayabilir.

Fırsat olarak değerlendirilecek gelişmeler meydana gelebileceği gibi endişe uyandıran olaylar da ortaya çıkabilir. Özellikle geçmişin derinliklerinden süzülüp ortaya çıkan değerler ve gizlenmiş olaylar açığa çıkabilir ve buna bağlı olarak alınmış kararlar ve yargılar değişebilir. Ekip çalışmaları ve uluslararası büyük organizasyonlarla ilgili karışıklıklar, önemli değişikliklere neden olacak.

MEKTUPLAR

Yükselen burcunuz Aslan ve içsel olarak yaşadığınız karışıklıklar kendinizi gösterme konusunda ortaya çıkıyor. Çünkü siz kendinizi göstermekten hoşlanmıyorsunuz. Fakat aynı zamanda çevrenizde kabul gören ve dediğini yaptıran biri olmak istiyorsunuz. Bunun sonucunda ortaya çıkan gerilim sizi zorluyor. Özellikle olaylar şu sıralar tarzınızı değiştirmeye zorluyor ve kararsızlıklar içinde bocalıyorsunuz. Şimdilik olayları akışına bırakın ve gelişmeleri bekleyin. Sizin için şu aralar karar vermek için pek uygun değil. Aralık ayının ikinci yarısında sonra daha sakin ve kararlı olacağınız bir dönem başlayacak. Ne istediğinizi belirleyecek ve 2006 da harekete geçeceksiniz. Şimdi sabırlı olmanın ödüllerini Şubat ayında almaya başlayacaksınız.

RUMUZ: ÖZLEM

Sorduğunuz kişinin doğum saatini belirtmediğiniz için aranızdaki uyumluluk incelemesini tam olarak yapabilmek mümkün değil. Fakat onun Venüs ve Satürn’ü sizi etkiliyor. Yani hem onun beklediği özelliklere sahip birisiniz ve sizi seviyor fakat aynı zamanda sizi değiştirmek için baskı yaratıyor. Veya siz onun davranışlarını baskı olarak algılıyorsunuz ve etkileniyorsunuz. Aslında bu etkileşim sizin disipline olmanıza yardımcı olacak ve ihtiyacınız olan değişiklikleri yapabilmenizi sağlayacak. Tabii bu sırada bunalabilirsiniz. Fakat ilişkinizin geliştirici olacağını söyleyebilirim. Karşılıklı birbirinizi geliştirebilirsiniz. İlişkinizle ilgili anlattıklarınızdan aşama yapma zamanın geldiği anlaşılıyor. Bu aşamayı evlenerek gerçekleştirebilirsiniz. Fakat bunun size bağlı olduğunu söylemeliyim. RUMUZ: EGE
Yazarın Tüm Yazıları