Jennifer Lopez’in hastane geceliği

Bu hafta alışveriş dünyasından bir magazin haberimiz var: Jennifer Lopez, yaklaşan doğumu sırasında giyeceği hastane geceliğini satın almış.

Rica ederim hafife almayınız, kadın hamileliği boyunca Roberto Cavalli’den başka bir şey giymedi. Kimbilir gecelik nasıl bir şeydir.

Haberi duyunca, Jennifer Lopez’in giyeceği bu hastane geceliği çok mühim bir şey olmalı diye, kendisi hakkında araştırma yaptım ve DearJohnnies marka olduğunu tespit ettim. Araştırmalarımı biraz daha derinleştirince DearJohnnies’in de kendi çapında bir şöhret olduğu gerçeğiyle karşılaştım. Bugüne kadar Jennifer Garner ve Tori Spelling gibi pek çok Amerikan ünlüsü kadın, doğuma giderken bu geceliklerden satın almış.

Doğum hastanede gerçekleşse de, bir hastalık olmadığından, kadınlar hastanelerin tek tip ve aslında tipsiz gecelikleri yerine bunları tercih ediyor. By-pass ameliyatına DearJohnnies gecelikle giren var mı, bilmiyorum.

Markanın sahibi Rachel Zinny. Fikir, kendi kızının doğumundan kısa bir süre önce aklına düşmüş. Kocasıyla doğum sonrası fotoğraflar çekip, eşe dosta göndermeyi planlıyorlarmış. O sırada Rachel’ın yüzüne bir gölge düşmüş. Yıllar sonra bile bakılacak, hatta belki çerçeveletilip baş köşeye konacak bir fotoğrafta, hastanenin çirkin geceliğiyle görünme fikri canını çok sıkmış.

Böyle bir tecrübem yok ama söylediğine göre doğumdan sonra kendini zaten çirkin hisseden kadınlar, üzerlerine bol gelen hastane gecelikleri yüzünden fotoğraflarda daha da kötü çıkıyormuş.

İkinci kızına hamileyken, fikrini fiiliyata dökmeye karar vermiş. Rahat, yürürken insanın arkasını kapatan, ziyaretçilere karşı mahcup etmeyen ve giyene kendini iyi hissettiren iki gecelik yapmış. Önce hemşirelerden, sonra da hastaneye ziyaretine gelen yakınlardan olumlu eleştiriler ve hatta siparişler almış. Geçen mayısta da son kızını doğurduktan sonra şirketi kurmuş.

Rachel, tasarladığı modellere de kızlarının adını vermiş. Jennifer Lopez hangisini aldı, bilmiyorum.

Tavsiye edeceğim ama DearJohnnies maalesef sadece ABD’de satılıyor. Gerçi, her yıl artan sayıda Türk kadını, gidip ABD’de doğum yapıyor. Onlar bu markadan alışveriş yapabilir. Burada kalanlar da üzülmesin, giden birilerine sipariş edebilirler.

Bu arada, geceliklerin tanesi 65 dolar. Sabahlık ve battaniyeyle birlikte set de alabiliyorsunuz. Sabahlık 70, battaniye 26 dolara satılıyor. S/M, L/XL ve Plus olmak üzere üç bedeni var. Tıbbi müdahaleyi ve emzirmeyi kolaylaştıracak şekilde düşünülmüşler. Modeller aynı ama baskısı değişebiliyor. Çok neşeli olanlar var aralarında. Alışveriş yapacaklara iki tane almalarını tavsiye ediyorlar. Biri doğum sırasında, diğeri sonrasında giymek için.
Yazarın Tüm Yazıları