İletişim konularında karışıklıklar çıkabilir

Astrolojik açıdan bugün önemli iki fenomen meydana geliyor. Birincisi Venüs ile Şiron Kova burcunda tam kavuşum halinde bulunuyor.

Diğer önemli değişiklik ise Güneş burç değiştiriyor ve akşam saatlerinde Oğlak Burcuna giriyor. Öğle üzeri Başak Burcuna giren Ay, Merkür’ü ve Uranüs’ü tetikleyecek ve iletişim konularında bazı karışıklıklar ortaya çıkacak. Aniden meydana gelen durumlar düşüncelerin değişmesine neden olabileceği gibi iletişim araçları ve uygulanan sistemin değişmesi için zorlayan durumlar açığa çıkabilir.

En uzun gece ve değişimi haber veren gökyüzü

Bugün yılın en uzun gecesi. Gündönümü. Bu gece Ankara saatiyle tam 20:30’da Güneş Oğlak burcuna giriyor ve yeni bir zaman başlıyor.

Türkiye için çok önemli bir zamanın başladığını işaret eden gökyüzünün konumu, sahip olunan değerlerin önem kazanacağını ve halkın kendisini göstermek için çok çalışacağını işaret ediyor.

Dünyanın içine girdiği süreç hakkında bilgi veren gökyüzünün bu konumu aynı zamanda Türkiye için öğrenme zamanının geldiğini gösteriyor. Hem komşuluk ilişkilerinin değişeceğini ve komşu ülkelerle sıcak iletişimler kurulacağını, hem de şimdiye kadar uygulanan iletişim biçiminin değişeceğini gösteriyor. Bu değişim için zorlayan durumlar olsa bile aslında Türkiye açısından bu değişimin son derece olumlu olacağını, yeni anlaşmalar yapılabileceğini gösteriyor.

Uluslararası ilişkilerin çok yoğun olacağı ve bunun için önemli değişikliklerin yapılacağı bu devre içinde meydana gelen olaylar, son derece zor ve sarsıcı olsa bile Türkiye için bütün bunların şansa dönüşmesi ve büyük kazançlar sağlanması mümkün.

Zor zamanlar ve ciddi tıkanıklıkların meydana geldiği zamanlarda yabancılarla kurulacak ilişkiler ve yapılacak büyük organizasyonlar tıkanıklıkların aşılmasını sağlayacak. Para piyasalarını, banka ve hisse senetlerini etkileyen sürpriz durumlara karşılık, kazanmak ve sahip olmak için büyük bir kararlılık ve tedbir geliştirilecek.

Bu gecenin işaret ettikleri aslında çok daha fazla, fakat şimdilik bu kadarını yazıyorum. Çünkü pek yakında 2006 yılının nasıl geçeceğini anlatacağım bir diziye başlıyorum ve ayrıntıları bu dizide anlatacağım.

Yılın en uzun gecesiyle ilgili açıklamalar yapmak ve gelecek dönemin önemini anlatmak için yazmaya başladım, fakat birden kendimi uzun uzun tarifler yaparken buldum. Aslında bütün bunları yazma nedenim, bu gece saat 20:30’da başlayan küçük bir meditasyon yapmanızı önermek içindi. Meditasyon diyorum ama kendi içinize yönelebilir, kendiniz için gelecek zamanı belirleyebilirsiniz. Ya da sadece dua edebilirsiniz. Bildiğiniz yöntemlerle hem kendiniz, hem de evrenle bütünleşmeye yönelik yapacağınız bu geceki çalışmalar yılın sizin için verimli geçmesine yardımcı olabilir.
Yazarın Tüm Yazıları