Hediyede alternatif arayanlara

Siz de farketmişsinizdir, bu hafta Cuma ilavesini büyük oranda Anneler Günü’ne ayırdık.

Bugüne özel kampanyaları, indirimleri, etkinlikleri, hediyelik önerileri sayfalarda bulabilirsiniz. Alternatif peşinde koşanlar için, birkaç farklı öneri de benden...

İlk önerim, annesine kendi elleriyle pasta yapmak isteyen çocuklar için. Ancak babalarıyla işbirliği yapmaları ve çok acele etmeleri gerekiyor. Divan Pastaneleri’nden 80 YTL ve üzeri alışveriş yapanlara Divan’da Anneme Pasta Yapıyorum davetiyesi veriliyor. 5-12 yaş arası çocuklar firmanın üretim merkezinde, kendi elleriyle ve elbette şeflerin yardımıyla annelerine pasta yapabiliyor. Katılmak isteyenlerin bugün bitmeden Elmadağ Divan Pastanesi’ne rezervasyon yaptırması şart. Tel: 0212-315 55 66.

İkinci alternatif, Anneler Günü’ne özel planlanmış bir yelken gezisi ya da dersi olabilir. İstanbul Sailing Academy, özel hediye programları hazırlamış. İster annenizle, isterseniz tüm ailenizle katılabiliyorsunuz. İki paket var. İlkinin adı Annem ve Ben. Ona hem keyifli geçecek birkaç saat, hem de yeni bir hobi hediye etmiş olacaksınız. Tekne ile yapılacak 2 saatlik eğitimin bedeli 110 lira.

İkinci paketin adı Ailecek Yelken Keyfi. Dört kişilik aileler, 320 lira karşılığında büyük bir tekne ile denize açılıyor, yelken basıyor. Üç saat süren bu programa, kişi başı 40 lira ödeyerek eş dost da katılabilir. Tel: 0216-449 95 60.

Seçtiğim son alternatif hediye, başta biraz tatsız görünebilir. Ama inanın hayatı çok kolaylaştırıyor. Dr. Back Up hizmetinden bahsediyorum. Annenize bir yıllık üyelik hediye edebilirsiniz. Böylece sağlığını koruma altına alabilir ve 7 gün 24 saat sağlığı ile ilgili her türlü soru ve sorununda uzman yardımı almasını sağlayabilirsiniz. Özellikle annesi uzakta yaşayanlara tavsiye ederim. İnsanın içi bir parça da olsa rahat ediyor. Dr. Back-Up üyeliği, ücretsiz check-up ve bunu takip eden rutin evde doktor-hemşire ziyaretiyle başlıyor. Check-up’ın evde yapılabilecek bölümü (idrar ve kan örneği alma gibi), üyenin ayağına kadar gidilerek yapılıyor, diğerleri anlaşmalı kuruluşlarda tamamlanıyor. En sonunda tüm sonuçları bir doktor eve gelip ayrıntılarıyla anlatıyor.

Üyeler, Dr. Back Up doktor ve hemşirelerini 7 gün 24 saat arayarak tıbbi danışmanlık hizmeti alabiliyor, dilerlerse eve çağırabiliyor. Ayrıca üyelerin tüm reçete, tahlil sonuçları, röntgen filmi gibi tıbbi belgeleri Dr. Back Up tarafından saklanıyor, tedavi süreci ve sağlığı kontrol altına alınıyor. Tel: 0212-366 03 03.
Yazarın Tüm Yazıları