Hayal kurma zamanı

Hayal kurmak için çok uygun bir gün. Şimdi diyeceksiniz ki, 'ne yani, bizi hayal kurmaya teşvik mi, ediyorsun? Hayal alemine dalıp gerçeklerden uzaklaşmak iyi bir şey mi?

Şimdi hayallere dalmanın sırası mı? Bunca zorluk ve başa çıkılması gereken problem dururken hayallerle oyalanıp gerçeklerden kaçalım mı?' Elbette ki, hayal aleminde yaşayın demiyorum. Gerçeklerden kaçmanızı önermiyorum. Tersine gerçek dediğimiz hayatın içinde karşılaştığımız zorlukları aşabilmek için yöntem sunuyorum. Daha da ötesi kendinizi aşabilmeniz ve içinde bulunduğunuz koşulları daha mükemmel hale getirebilmeniz için hayal gücüne ihtiyacınız olduğunu söylüyorum.

Unutmayın ki, gerçekleşecek yegáne şey, hayaldir. Önce hayal edersiniz, sonra da bu hayali gerçekleştirmek için niyet eder, harekete geçersiniz. Hayal ettiğiniz bir şey olmazsa, gerçekleştireceğiniz de bir şey olmaz.

Ve şimdi hayal kurmak için çok uygun bir gün. Çünkü Ay bugün Yengeç Burcu’nda ve sanatı sembolize eden Venüs ile öğle saatlerinde kavuşum yapıyor.

Böylece çok güzel hayaller kurabilir, estetik duygularınız harekete geçebilir ve bunları en iyi biçimde açığa çıkarabilirsiniz.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla Yengeçler etkileniyorlar. Tabii Su’yun diğer burçları olan Akrep ve Balıklar da güçlü etkiler alıyorlar. Ayrıca Su’yu seven Toprak burçları da uyumlu etkiler alıyorlar. Yani Boğa ve Başaklar. Diğer bir Toprak Burcu olan Oğlak ise, zıt etki aldığı için karamsar hayaller kurma ihtimali var. Endişe ve kuruntulardan uzaklaşıp olumlu hayaller kurmanızı tavsiye ediyorum. Böylece hayal enerjisini yapıcı yönde kullanabilirsiniz diyorum, Yasemin’ce...
Yazarın Tüm Yazıları