Haftanın indirim raporu

Ne indirimi, indirim çoktan bitti, bitmediği yerlerde de almaya değecek bir şey kalmadı diyorsunuz değil mi.

Ama ben kitlesel indirimden değil, münferit hadiselerden bahsedeceğim. Aşağıda okuyacağınız indirim ve kampanyalar, birkaç günlük şeyler. Bir kısmı bu hafta sonu başlayıp bitiyor, diğerleri en fazla nisan sonuna kadar devam ediyor. Kaçırmayınız, kaçıranları uyarınız.

Tek mağazası İstanbul Mecidiyeköy’deki Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan Debenhams’ta iki kampanya bir arada. Kozmetik reyonunda 26 Nisan’a kadar ücretsiz cilt ve vücut bakımı yaptırabilirsiniz. Tüm ürünlerde yüzde 20 indirim var, ayrıca hediyeler de dağıtılıyor. Ev reyonunda ise 150 YTL ve üzeri her alışverişlerinize anında 50 YTL indirim uygulanıyor. Bu kampanya da 10 Nisan’a kadar geçerli.

Koleksiyon Mobilya’da bugün Çadır Günleri başladı. Ev ve ofis mobilyaları, tamamlayıcılar, halı ve aksesuvarlar, markanın İstanbul Tarabya kampusunda kurulan 400 metrekarelik çadırda, indirimli fiyatlarla satılacak. Seri sonu ürünlerde indirim oranı yer yer yüzde 70’i buluyor. Örneğin Rapnapura kanepe 2200 YTL’den 1500 YTL’ye, Virasana kanepe 2600 YTL’den 1800 YTL’ye düşmüş. Hafta sonu giderseniz, kentin içinde saklanmış yeşillikler içindeki bu mağazada temiz hava alabilir, sizin için hazırlanmış yiyeceklerden atıştırabilir ve alışveriş yapabilirsiniz. Çadır Günleri, 20 Nisan’a kadar devam edecek.

DKNY’nin geleneksel büyük indirimi bugün başladı, pazar günü sona erecek. Normalde indirim sadece bir günlük oluyordu ama bu kez mağazayı taşıyacakları için uzatmışlar. Markanın Nişantaşı Mim Kemal Öke Caddesi’ndeki mağazasında indirim oranı bazı ürünlerde yüzde 90’ı buluyor, bilmem sakın kaçırmayın dememe gerek var mı. Saat 10.00-20.00 arasında gidebilirsiniz. 9-25’e tişörtler, 65-75’e elbise, 69’a spor ayakkabı. 70-80’e çantalar, 35-65’e jean’ler.

Boyner Mağazaları’nda da cilt ve vücut bakım günleri var. 5 Nisan’da sona erecek etkinlik boyunca cilt bakımı yaptırabilir, yüzde 15 indirimli alışveriş yapabilirsiniz. Ama bunun için 2 tane ürün almanız lazım.

Ayakkabı markası Aldo’da her pazartesi indirim var. Aldo loves mondays (Aldo pazartesileri seviyor) isimli promosyonla, kalp etiketli ürünleri yüzde 20 indirimli satın alabilirsiniz. Pazartesi sendromundan kurtulmak isteyenlere duyrulur.

Claire’s mağazalarında ise 3 tane ürün alana yüzde 50 indirim var. Ayrıca her 25 liralık alışverişe, 25 liralık hediye çeki veriliyor.
Yazarın Tüm Yazıları