Uluslararası Tat Enstitüsü tarafından 2019 ve 2022 yıllarında iki kez ‘Üstün Lezzet Ödülü’ almaya layık görülen Teksüt Krem Peynir’in Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, “Teksüt Krem Peynir’in 2 defa uluslararası ödül alması da sofralarda en çok tercih edilen lezzet olmasına önemli katkı sağlıyor” dedi.
#Uluslararası Tat Enstitüsüİzmirli Waffle'cı Akın, bu lezzetin ana vatanı Belçika'dan büyük ödül aldı. 3 yıl önce merkezi Brüksel’de olan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsünce (iTQi) "Üstün Lezzet Ödülü" alan Waffle'cı Akın, bu kez yine Michelin yıldızlı şeflerin değerlendirmesiyle Üstün Lezzet Ödülü'nün sahibi oldu. Waffle'cı Akın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Geren, "İlk ödülümüz, yüksek kalitede ürün elde etmek için gösterdiğimiz çabamızın karşılığı. İkinci ödülümüz ise lezzetimizin değişmediğinin kanıtı" dedi.
#Waffle’Cı AkınOrtaklarıyla yurtdışında çalıştıkları işlerden istifa ederek 2017’de Türkiye’de ‘Züber’ markasıyla sağlıklı atıştırmalık bar üretmeye başladıklarını söyleyen Alterna Yönetim Kurulu Başkanı Nailcan Kurt, “İlk yıl 3 milyon adet ‘Züber’ bar satışı yaptık. Bu yıl sayının 20 milyon olmasını bekliyoruz” dedi.
#GazetehaberleriHakkında hiç şikayet olmaması nedeniye "Tüketici Tavsiye Ödülü"nün sahibi olan, Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü'nün de dünyanın en iyi lezzeti seçtiği Waffle'cı Akın, bu kez Singapur'dan ödülle döndü. Singapurlu ithalatçıların en iyi satın alma kararlarını verebilmeleri için düzenlenen Lezzet Ödülü'nde altın madalyaya layık görüldü.
#İzmir