Hakkında hiç şikayet olmaması nedeniye "Tüketici Tavsiye Ödülü"nün sahibi olan, Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü'nün de dünyanın en iyi lezzeti seçtiği Waffle'cı Akın, bu kez Singapur'dan ödülle döndü. Singapurlu ithalatçıların en iyi satın alma kararlarını verebilmeleri için düzenlenen Lezzet Ödülü'nde altın madalyaya layık görüldü.
#İzmirITQI (Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü) tarafından bu yıl 13. kez yapılan ve toplamda Michelin yıldızlı dünyaca ünlü 130 şef ile sömeliyenin jüri üyeliği yaptığı yarışmada SÜRSAN’ın ürettiği Levrek balığı, dünyanın en kaliteli balığı seçildi.
#Uluslararası Tat Ve Kalite EnstitüsüGüvenilir gıdalara kolayca ulaşmak ve sağlıklı bir beslenme planı uygulayabilmek artık pek çoğumuz için önemli bir öncelik. Bunun yolu da önce doğru gıda okuryazarlığından, yani etiket bilgisinden geçiyor. Bu kavramın ne olduğunu ve hakkında doğru bilinen tüm yanlışları Prof. Dr. Sibel Özilgen’le konuştuk.
#GıdaKahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), 2018'de coğrafi işaretli ürün olarak tescillettirip patentini aldığı Maraş dondurmasının marka kullanım haklarını kriterleri yerine getiren firmalara vermeye başladı. KMTSO Başkanı Serdar Zabun, Türk Patent ve Marka Kurumu'nun etiketini taşıyan dondurmanın hakiki Maraş dondurması olduğunu belirtirken, denetim ekibi kurduklarını ve şartları taşımayanlar içi yaptırım uygulanacağını söyledi.
#Kahramanmaraş DondurmasıHürriyet Ankara’nın, üniversitelerle kenti buluşturan “Ankademi: Şehir ve üniversite” yazı dizisinin 10’uncu oturum adresi Başkent Üniversitesi oldu. Eskişehir Yolu üzerindeki hızlı gelişmeyle birlikte trafik sorununa dikkat çeken Rektör Ali Haberal, “Bu yoğun trafik sorununun çözümünde toplu taşımanın ön planda tutulması gerekir” dedi.
#Ankademi